Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zarejestrować fake konta na forach żeby mnie nie zlokalizowali po IP? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Jak zarejestrować fake konta na forach żeby mnie nie zlokalizowali po IP? (/Temat-Jak-zarejestrowac-fake-konta-na-forach-zeby-mnie-nie-zlokalizowali-po-IP-132427)

Jak zarejestrować fake konta na forach żeby mnie nie zlokalizowali po IP? - Pakula - 26-04-2016 14:30

Hej mam pytanie ponieważ mam stałe IP i chciałbym zarejestrować się na paru forach zagranicznych żeby zrobić mały spam, lecz nie chcę żeby mnie rozpoznali po IP. Czy jest coś innego jak bramki proxy? Ponieważ większość jak nie wszystkie bramki proxy podczas rejestracji nie wyświetlają captchy a jak już się wyświetlają to później nie można potwierdzić linka aktywacyjnego. Czy są jakieś darmowe strony lub firmy które oferują anonimowość? Tylko proszę nie dodawajcie list bramek proxy bo już chyba wszystkie w sieci sprawdzałem i klapa nie raz nawet najważniejszej części niezbednęj do rejestracji nie wyświetlają Tongue

RE: Jak zarejestrować fake konta na forach żeby mnie nie zlokalizowali po IP? - twardy - 26-04-2016 14:34

TOR, vpny, internet mobilny... nawet rozszerzenia do przegladarek np "zenmate".