Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE (/Temat-allin25-team-polska-filmiki-fanpage-OFICJALNIE-132361)

Strony: 1 2

allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - lukaskos - 25-04-2016 09:49

Witam, dziś chciałbym was zachęcić do obejrzenia mojego filmiku na temat ALLIN25.
Biznesu za jedyne 100zł Smile

YT :

FANPAGE : https://www.facebook.com/allin25polska/

REF : LINK DO REJESTRACJI

CZYSTY : http://www.allin25.pl

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - mikuss - 25-04-2016 09:51

Znamy Już esmiecie nic nowego nie ukazałeś.
Jak ktoś głupi to straci stówkę w piramidę w której nic nie działa poza przyjmowaniem pieniędzy od naiwnych marzycieli którzy śnią o bogactwie beka

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - lukaskos - 25-04-2016 09:53

@mikuss, czemu tak myślisz ? 100zł to jest nic a można się nieźle wzbogacić.

Ja zainestowałem 100zł i już sie zwróciło 60, jeszcze 1 osoba się zarejestruj i zwrot gotowy Smile

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - mikuss - 25-04-2016 09:57

przeczytaj cały wątek dokładnie na temat esmieci
http://zarabiam.com/Temat-Allin25-Wlasny-biznes-za-100-zl-131584
Może dotrze do wypranego mózg prawda bo na razie bełkot rasowego lidera/padawana lidera naganiacza uprawiasz

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - lukaskos - 25-04-2016 10:01

Okey, może nie masz pojęcia o tym, skoro nic nie zarobiłes Smile

Zainwestowalem 1.000zl w trafficmonsoon, mam ponad 6.000 teraz
Z innej beczki, w 4 dni zarobiłem 18.000 tys a Ty nadal nic i tylko ujadasz na forum. Hey

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - mikuss - 25-04-2016 10:05

(25-04-2016 10:01)lukaskos napisał(a):  Okey, może nie masz pojęcia o tym

W przeciwieństwie do bezmózgów używam mózgu i w byle co pieniędzy nie wkładam. A eśmiecie jakimi jest ten program to tylko zarobek dla wierchuszki na górze, cała armia dawców kasy straci tylko stówkę a przecież co to jest więc o stówkę nie będzie się chciało nikomu szarpać po sądach z chołotą i kujawą na czele.
Jak widać mamy do czynienia z kolejnym lyderem naganiaczem blablącym marketingową papką by potulne krówki leciały i wpłacały na własną stratę

Ja zarabiam a ile to moja sprawa natomiast ty masz wielkie 0 a nie tysiące bo krowa która dużo muczy o swoich zarobkach ma w rzeczywistości wielkie g a nie zarobki a słowami stara się dowartościować i zaimponować a w rzeczywistości tylko się ośmiesza

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - lukaskos - 25-04-2016 10:13

no rozumiem. Klep biedę dalej misiu Smile

PS* tak jak wspomniałem wszystkie zarobki mogę udowodnić. I powiedz mi jak tam za 1.200 się pracuje ?

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - mikuss - 25-04-2016 10:16

(25-04-2016 10:13)lukaskos napisał(a):  za 1.200 się pracuje

Mówisz o Sobie, że niewolnikiem systemu jesteś za najniższa krajówkę ?
Po prostu wzruszyła mnie Twoja historia bo ja niestety nigdy u nikogo nie pracowałem i niewolnikiem systemu nigdy nie byłem, nie jestem i nigdy nie będę.
Proszę dodaj coś jeszcze o swoim życiu niewolnika na etacie, wylej swoje żale jak Ci jest źle może do rozmów w tłoku i drzyzgi trafisz jak się podeśle jej Twoją ciężką historię

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - tomek019 - 25-04-2016 10:16

(25-04-2016 10:05)mikuss napisał(a):  
(25-04-2016 10:01)lukaskos napisał(a):  Okey, może nie masz pojęcia o tym

W przeciwieństwie do bezmózgów używam mózgu i w byle co pieniędzy nie wkładam. A eśmiecie jakimi jest ten program to tylko zarobek dla wierchuszki na górze, cała armia dawców kasy straci tylko stówkę a przecież co to jest więc o stówkę nie będzie się chciało nikomu szarpać po sądach z chołotą i kujawą na czele.
Jak widać mamy do czynienia z kolejnym lyderem naganiaczem blablącym marketingową papką by potulne krówki leciały i wpłacały na własną stratę

Ja zarabiam a ile to moja sprawa natomiast ty masz wielkie 0 a nie tysiące bo krowa która dużo muczy o swoich zarobkach ma w rzeczywistości wielkie g a nie zarobki a słowami stara się dowartościować i zaimponować a w rzeczywistości tylko się ośmiesza
Mikuss na wszystkich najezdzasz w kazdym temacie . Ogolne propaganda na calym forum ze swiat jest ZŁYYYY.... Chyba masz jakis problem do kazdego na forum. Latwo wyzywasz i oczerniasz. Sam nie zarobi a innym utrudnia Smile

tapnięte

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - Nut22 - 25-04-2016 10:18

Bez przesady, nie chwal się też 18 tys bo to żenada troche, nie masz na co wjechać lub użyc jakiś konkretnych argumentów to sobie daruj Smile