Jak zmienić kradziony filmik youtube zeby nie wykrywało praw? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zmienić kradziony filmik youtube zeby nie wykrywało praw? (/Temat-Jak-zmienic-kradziony-filmik-youtube-zeby-nie-wykrywalo-praw-132157) |
Jak zmienić kradziony filmik youtube zeby nie wykrywało praw? - pies333 - 20-04-2016 17:55 jak w temacie. chce zarabiać na filmiku który ktoś wrzucił x czasu temu. Ja dodałem polskie tłumaczenie i chciałbym np. zarabiać na reklamach. Jak ? RE: Jak zmienić kradziony filmik youtube zeby nie wykrywało praw? - szyweg - 20-04-2016 21:29 Po VII nie kradnij! Myślę, że nikt na tym forum nie udzieli Ci takich informacji. Chcesz zarabiać? Daj coś od siebie. (ale nie tylko intro) RE: Jak zmienić kradziony filmik youtube zeby nie wykrywało praw? - pies333 - 30-04-2016 18:12 nie bedziesz mnie moralizował na forum gdzie połowa zajmuje sie ppa/cpa i w tym fejk content, żerując na naciąganiu i oszustwach haha. Ja stary filmik zapomniany chce przygarnac i dodacv cos od siebie Jak zmienić kradziony filmik youtube zeby nie wykrywało praw? - Artinesse - 01-03-2018 21:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |