![]() |
Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik wiecznego optymisty ^^ (/Temat-Dziennik-wiecznego-optymisty-132105) Strony: 1 2 |
Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Mr.Ori5 - 19-04-2016 23:42 Na wstępie mój ukłon w Waszą stronę, bo gdyby nie Wy nie byłoby tego fantastycznego forum, nie poznałbym wielu fantastycznych ludzi,
nie widziałbym potencjału w internecie oraz nie pisałbym dziś tego postu. Także jeszcze raz: DZIĘKI!
Miło mi Was poznać, jestem Przemysław ![]() Pamiętacie, jak byliście dziećmi? Pytano nas: Kim chcesz zostać, jak będziesz duży? Wkoło padały odpowiedzi: strażak, lekarz, policjant, itd. U mnie było inaczej, bo albo odpowiadałem, że chcę być bogaty, albo emerytem ![]() Niestety w okresie dorastania nie miałem obok siebie osoby, która mogłaby być autorytet zarabiania lepszych pieniędzy, więc przerzuciłem się na naukę, bo wszyscy w szkołach powtarzali, że nauka to potęgi klucz. Jakież było moje zdziwienie, gdy przyjechałem na studia i okazało się, że rzeczywistość jest bardziej brutalna. Po 3 miesiącach studiów załamałem się tym, że moje życie zmierza w niewłaściwą stronę. Bliska mi osoba poleciła odsłuch motywacyjny na youtube Roberta Kroola i owszem zmotywował mnie... Uświadomił mnie, że jestem osłem, który szedł za stadem i nie wykazywał żadnej inicjatywy, więc wyszedłem ze strefy komfortu i rzuciłem studia. ![]() Wróciłem do planu A, czyli bycia bogatym oraz emerytury, którą dziś postrzegam, jako stworzenie czegoś, co zapewnia dochód pasywny. "Rób rzeczy proste i przyjemne, a będziesz miał ciężkie życie,
rób rzeczy trudne i nieprzyjemne, a będziesz miał łatwe życie." Od tego momentu minęły blisko 3 lata. W tym roku 22 urodziny. Z każdym kolejnym rokiem jestem coraz bliżej upragnionego celu, jakim jest dochód miesięczny marzeń. Cel na 2016: 5000zł na miesiąc Cel długoterminowy: 20tys na miesiąc Co do podejmowania aktywności w zarabianiu łączę: 1. Etat. Praca dla korporacji. Jeden z wielu, bo choć mimo szansy na rozwój, jest to swego rodzaju po prostu zabezpieczenie. Celem jest wyrabianie, jak najwyższej premii ![]() 2. MLM. Pierwsza praca, pierwsze pieniądze. Nigdzie tak wiele się nie nauczyłem, jak właśnie dzięki branży marketingu sieciowego. ![]() Aktualnie zajmuję się większym projektem webinarowym. 3. Opcje binarne. Zakończyłem właśnie mój pierwszy miesiąc z opcjami binarnymi i każdemu z Was polecam doświadczyć takiego sposobu na zarabianie. Szczególnie polecam użytkownika nitram, fantastyczny kontakt oraz wiedza ![]() 4. Hashocean. Bardzo chciałem mieć gdzieś odłożone pieniądze w btc, ponieważ gdy spojrzę na to, jak wzrosła jego wartość to widzę w nim potencjał. Pojawiła się opcja w postaci hashocean, zainwestowałem, pieniądze pracują. ![]() 5. FutureNet. Podchodziłem już 2 razy do tego typu programów i jak to mówią do 3 razy sztuka wypadł na ten. Revshare, który mnie przekonał, po którym najwięcej sobie obiecuję, jednak czas zweryfikuje ![]() W kręgu zainteresowań pozostaje u mnie także stworzenie kanału na youtube, o profilu mojej przemiany ![]() ![]() Możecie w komentarzu zostawić swoje zdanie na ten temat ![]() Jeśli dotarłeś do końca to dziękuję Ci bardzo za wysłuchanie mnie. Będę się starał, by w moich postach zawsze pojawił się choć jeden cytat, bądź zdanie, które może komuś poszerzyć trochę akwarium, w którym pływa. Bo pamiętajcie: że mózg może być wyprany, ale to Ty decydujesz, jakiego proszku używasz ![]() RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - iPlusOfficial - 20-04-2016 00:05 Powodzenia, bede obserwowal! ![]() RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Klin - 20-04-2016 00:12 Podoba mi się wstęp ![]() Będę zaglądał RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Lanserek - 20-04-2016 00:13 Co do tego ,,krula'' to odradzam Ci słuchania takich guru, co jedyny sukces finansowy jaki osiągnęli to sprzedaż książek o motywacji i podrywie a mianują siebie ,,trenerami rozwoju osobistego''. Gdzieś w internecie czytałem, że polski coaching powinien być zdelegalizowany i w pełni się z tym zgadzam. ![]() Jak już interesują Cie takie tematy to oglądaj praktyków, a nie teoretyków. Polecam pana Jack Ma twórcę alibaba.com dużo wywiadów i wystąpień jest z nim na yt. Tak czy siak życzę powodzenia i będę śledził dziennik, bo cele finansowe jak i te sylwetkowe mamy identyczne, a do tego jesteś moim imiennikiem! ![]() @count765 Wiem, nigdzie nie pisałem, że to jest to samo ![]() RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - count765 - 20-04-2016 10:59 (20-04-2016 00:13)Lanserek napisał(a): Co do tego ,,krula'' to odradzam Ci słuchania takich guru, co jedyny sukces finansowy jaki osiągnęli to sprzedaż książek o motywacji i podrywie a mianują siebie ,,trenerami rozwoju osobistego''. Gdzieś w internecie czytałem, że polski coaching powinien być zdelegalizowany i w pełni się z tym zgadzam. Mowa motywacyjna =/= coaching. To są dwie całkiem różne dziedziny ![]() RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - paweuq - 20-04-2016 11:15 (20-04-2016 00:13)Lanserek napisał(a): Co do tego ,,krula'' to odradzam Ci słuchania takich guru, co jedyny sukces finansowy jaki osiągnęli to sprzedaż książek o motywacji i podrywie a mianują siebie ,,trenerami rozwoju osobistego''. Gdzieś w internecie czytałem, że polski coaching powinien być zdelegalizowany i w pełni się z tym zgadzam. @[Lanserek] Pewnie to było pod filmem motywacyjnym Mateusza Grzesiaka ![]() RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - tomek019 - 20-04-2016 12:48 (19-04-2016 23:42)Mr.Ori5 napisał(a): Jeśli dotarłeś do końca to dziękuję Ci bardzo za wysłuchanie mnie. Będę się starał, by w moich postach zawsze pojawił się choć jeden cytat, bądź zdanie, które może komuś poszerzyć trochę akwarium, w którym pływa. Tak dotarłem do końca i powiem Ci ŚWIĘTNA ROBOTA ![]() Naprawdę wspaniały początek tego dziennika. Jeśli chodzi o CELE , aż miło się patrzy na te cyferki ![]() Także idziemy razem zarobić trochę zielonych ![]() RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - dariuszxdd - 20-04-2016 13:08 Świetnie zapowiadający się dziennik. Człowiek z konkretnym Celem. Mało ludzi na forum am takowy ![]() Będę zaglądał co jakiś czas ![]() RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Kromka - 20-04-2016 13:54 Co do Pana Kroola - poznałem go osobiście, jak i kilku innych mówców ze Stowarzyszenia Profesjonalnych Mówców. Musze przyznać że jest osobą ciekawą i na pewno ma wiedzę. Jednak na lidera branży w Polsce nigdy nie wyrośnie ![]() ![]() P.S. Wystrzegaj się jak ognia Grzesiaka ![]() RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Napster123 - 20-04-2016 14:32 Życzę powodzenia ![]() |