![]() |
SMS PREMIUM nie tylko w Polsce ( Opinie ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SMS PREMIUM nie tylko w Polsce ( Opinie ) (/Temat-SMS-PREMIUM-nie-tylko-w-Polsce-Opinie-132091) |
SMS PREMIUM nie tylko w Polsce ( Opinie ) - kuba12575 - 19-04-2016 19:35 Witam, Po przejrzeniu stawek zagranicznych znanych mi serwisów sms premium ( hotcash , eforsa , mylead ) zaciekawił mnie potencjał jaki kryje np. Finlandia - średnio ok.25 zł. Czy ktoś chociaż raz próbował albo udało mu się i dalej zarabia właśnie na leadach z zagranicy ? Bo pięknie wyglądają stawki na niektóre kraje jednak ciekawy jestem jakiś odczuć doświadczonych earnerów co do łatwości zdobywania tego sms przykładowo porównując do Polski . Czy ludzi łatwiej nabrać czy trudniej , rozumiecie ![]() Wiadomo na Finlandię raczej dużo osób się chyba nie będzie rzucało ze względu na język ![]() ![]() ![]() SMS PREMIUM nie tylko w Polsce ( Opinie ) - Hybrid1990 - 05-10-2021 17:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |