Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[NOWOSĆ!] Działający bot GG! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! (/Temat-NOWOSC-Dzialajacy-bot-GG-132048)

Strony: 1 2 3

[NOWOSĆ!] Działający bot GG! - MickeyHuntr - 19-04-2016 03:27

Bot Gadu-Gadu (nowość!)
Witam! Sprzedam działającego bota GG. Bot automatycznie losuje osoby oraz otwiera rozmowę, aby napisać wcześniej przygotowany tekst. Najlepiej sprawdza się na VPN (w poradnikach można znaleźć sposób na darmowego VPN na 30 dni)

Wersja: 0.1 (alpha)
Środowisko w jakim wykonano bota: AutoIt
Podstawowe funkcje:
* maksymalizacja wydajności (skrypt wykrywa, czy osoba została wylosowana tym samym maksymalizując wydajność)
* 10-15 wiadomości/minutę (uzależnione od GG i prędkości losowania nieznajomych)
* anti-crash (jeżeli wystąpi błąd podczas losowania osoby skrypt startuje od nowa)
Funkcje do dodania:
* automatyczne pozycjonowanie okien
* losowanie spośród 5 różnych wiadomości
* zwiększenie niezawodności (aby w przypadku błędu aplikacji GG uruchomić ją ponownie)
Cena: 20zł
Osoby, które zakupią tę wersję bota otrzymają aktualizację do bota działającego w tle bez żadnych dopłat!
Kontakt: GG 58553114
Zdjęcia:
[Obrazek: BIqTtN1.png]
[Obrazek: zkg4EX6.jpg]

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - ClassAxion - 19-04-2016 07:21

Czy Bot działa na VPS z linuxem?
Jak wygląda GUI bota (chodzi mi o konfigurację) i w czym został napisany?

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - Xaimeer - 19-04-2016 07:42

Wysylajac taką wiadomosc jak na screenie, jaki ruch zyskujesz po 24h ?

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - Klin - 19-04-2016 07:58

(19-04-2016 07:42)Xaimeer napisał(a):  Wysylajac taką wiadomosc jak na screenie, jaki ruch zyskujesz po 24h ?

Podbijam pytanie

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - Alerin - 19-04-2016 11:37

1.) Jak filtry gadu gadu? Czy taki spam nie zablokuje bota?
2.) Bot wysyła wiadomości do osób które są w "losowaniu"
3.) W czym bot jest napisany
4.) Jest jakiś panel konfigurujący bota lub ustawienia czy raczej wszystko sztywne?
5.) Bot posiada jakieś losowe teksty które są wysyłane czy raczej sztywne?

----
Z tego co widzę to chyba AutoIT

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - MickeyHuntr - 19-04-2016 12:40

(19-04-2016 11:37)Alerin napisał(a):  1.) Jak filtry gadu gadu? Czy taki spam nie zablokuje bota?
2.) Bot wysyła wiadomości do osób które są w "losowaniu"
3.) W czym bot jest napisany
4.) Jest jakiś panel konfigurujący bota lub ustawienia czy raczej wszystko sztywne?
5.) Bot posiada jakieś losowe teksty które są wysyłane czy raczej sztywne?

----
Z tego co widzę to chyba AutoIT
1. Czasami po dużej ilości losowania GG zacina się na wyszukiwaniu, jednak skrypt po 10sek bez otrzymania informacji o wylosowaniu klika anuluj i rozpoczyna działanie od nowa
2. Tak
3. AutoIt3
4. Jak narazie brak, jest to wersja Alpha, a więc funkcje są okrojone (bota, skończyłem wczoraj o 4 w nocy). Oto co planuję wprowadzić:
* Losowanie pomiędzy 5 tekstami wiadomości, jakie zostaną wysłane
* Automatyczne pozycjonowanie okien przy starcie bota
* Restart GG w przypadku, gdy osiągnięto limit wylosowanych osób (po pewnym czasie przestaje losować osoby, restart GG usuwa blokadę)
5. Narazie dostępny jest wybór jednego tekstu, jednak można używać pogrubienia, podkreślenia, kursywy oraz wstawiać obrazki

@[Xaimeer] Jeżeli chodzi o zyski, to po włączeniu bota na 3 godziny, nie uzyskałem żadnego, jednak wysyłając link do bloga nabiłem 185 wizyt Smile

PS.: GG zabezpieczył się przed botami, dlatego też nie jest możliwe stworzenie bota, który działałby w tle! Pracuję aktualnie nad botem, który korzystałby z wersji web GG, losowanie w 5 kartach jednocześnie i automatyczne otwieranie okien już zostało wykonane, niestety ostatnią barierą jest wpisanie tekstu w pole, jednak jak się okazuje GG nie wstawił normalnego pola tekstowego, a IEFRAME, co bardzo utrudnia sprawę

(19-04-2016 07:21)ClassAxion napisał(a):  Czy Bot działa na VPS z linuxem?
Jak wygląda GUI bota (chodzi mi o konfigurację) i w czym został napisany?
Tego nie wiem, jeżeli użyjesz wine, to raczej tak, bot działa na zasadzie maksymalnie pomniejszonego okienka GG w lewym górnym rogu, a obok niego okienka rozmowy, więc będzie działać na wszystkich rodzielczościach, niedługo planuję dodać funkcję automatycznego przeniesienia okna i zmniejszego go, aby dopasować do kliknięć

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - ClassAxion - 19-04-2016 13:35

Czyli Bot to tak na prawdę macro?

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - MickeyHuntr - 19-04-2016 18:24

(19-04-2016 13:35)ClassAxion napisał(a):  Czyli Bot to tak na prawdę macro?

Zautomatyzowane makro, rozpoznaje kiedy można wykonać rozmowę, aby zmaksymalizować wydajność oraz zapobiega zacinaniu skryptu. Jeżeli pytasz się czy po prostu nagrałem tego bota, to się mylisz, gdyż spędziłem nad nim 4 godziny, że względu na zabezpieczenia jakie gg wprowadziło i musiałem całkowicie porzucić sposób w jaki chciałem go wykonać. Dodam też, że jest to rozwiązanie przejściowe dopóki nie rozwiąże problemu z botem działającym w tle, który 5x zwiększy swoją wydajność Jedynym problemem jaki mi pozostał jest wprowadzanie tekstu, GG naprawdę mocno postarało się, aby nie można było używać automatyzacji.

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - war43 - 20-04-2016 07:55

A czy posiada najprostszą funkcję jaką jest samo odpowiadanie ludziom, którzy do mnie napisali?

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - MickeyHuntr - 20-04-2016 11:44

(20-04-2016 07:55)war43 napisał(a):  A czy posiada najprostszą funkcję jaką jest samo odpowiadanie ludziom, którzy do mnie napisali?

To nie jest prosta funkcja. GG nie pozwala na bezpośredni dostęp aplikacji do niej, nawet na używanie przycisków bez klikania kursorem, więc wykonanie takiego bota zajęłboy bardzo dużo czasu i nie ma gwarancji, iż działałby poprawnie. Jedyne co, to możnaby spróbować napisać własnego klienta z protokołem GG i zespolić go z botem. Aktualnie powyższy bot jest jedynym działającym jaki byłem w stanie znaleźć.