![]() |
Ban konta za Fanpage? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Ban konta za Fanpage? (/Temat-Ban-konta-za-Fanpage-131909) |
Ban konta za Fanpage? - aquarius - 16-04-2016 13:39 Cześć. Mam 2 pytania: 1. Czy jeśli założę fanpage i będę promował programy subsms to Facebook może usunąć mi konto/nałożyć jakieś blokady na prowadzenie FP czy tylko usunie FanPage i tyle? 2. Jeśli konto może zostać zablokowane to powiedzcie co się dzieje w takiej sytuacji. Tworzę fanpage na koncie A. Z konta A daje możliwośc moderacji Fanpage'a kontu B. Z konta B na którym mam 5000 znajomych zapraszam wszystkich do polubienia. Czy konto B jest w takiej sytuacji zagrożone jakimś banem? Z góry dzięki ![]() RE: Ban konta za Fanpage? - matii1111 - 16-04-2016 15:03 Ja jak dawalem linki na fanpage i fanpage spamowalem :V to fanpage usuneli a mi konto zbanowali na 24 godziny |