![]() |
Od zera do...? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Od zera do...? (/Temat-Od-zera-do-131868) |
Od zera do...? - patttson - 15-04-2016 18:15 Od zera do...? No właśnie, kogo? ![]() ![]() - skracaniu (shore i adf.ly) - jestem "podpięty" pod mentoring "mysc", mam jakiś mały fp, ale będę się starał powiększać mój "asortyment" ![]() - MXREVSHARE reflink - Pay Per Install - narazie jestem zarejestrowany na Cinstall, ale mam mały problem. Kiedy pobieram mój plik do testu, ma rozszerzenie .exe.iso, wie ktos dlaczego tak jest? Może miał ktoś coś takiego? ![]() No i w sumie to tyle, zainteresuję się jeszcze GETaGift Reflink, który startuje dziś. Nie wiem dokładnie kiedy będą się pojawiać wpisy. Plany na dziś: - Zrobić 2-3 fejk konta i podołączać do grupek w celu znalezienia znajomych - Zapoznanie się z getagift - Wyklikanie 100 reklam na mxrevshare Czy wszystko uda mi się dziś zrobić to jeszcze napisze późnym wieczorem ![]() RE: Od zera do...? - Watoga - 16-04-2016 19:10 Nikt nie życzył powodzenia, więc ja to zrobie ;-) Powodzenia! Kop w tyłek na szczęście i wysokich zarobków! RE: Od zera do...? - mahuzz - 16-04-2016 22:06 powodzenia! ![]() RE: Od zera do...? - Robaczek12 - 16-04-2016 22:09 Powodzenia! RE: Od zera do...? - patttson - 16-04-2016 22:30 Dzień 1 Co dzis zrobiłem: -Naklikałem trochę punktów na GetAgift.pl, aktualnie mam 18 punktów -Mam zaliczone 100 reklam na mxrevshare, aktualny stan konta 0.92$ -Pozbierałem zdjęcia na 4 fake konta -Zarobiłem 0,50$ na skracaniu ![]() Hmm, nie udało mi się dziś stworzyć kont, ale udało mi się ogarnąć przyzwoite zdjęcia, a potem już z górki. Obecnie "dogaduję" się z full2000 co do mentoringu PPI na Cinstaller. Celów na jutro sobie nie określam, bo nie wiem jak to będzie z tym PPI, no ale jak będzie pozytywnie to chciałbym stworzyć bloga/konto YT do tych celów. Co do nazwy tematu to mój ulubiony serial to House of Cards, więc może od zera do Franka Underwooda, chociaż on z zarabianiem nie miał dużo wspólnego ![]() RE: Od zera do...? - full2000 - 18-04-2016 19:30 Powodzenia w ppi ! ![]() RE: Od zera do...? - patttson - 19-04-2016 00:40 No, tak sie stalo, ze pisze po 2 dniach. Podpialem sie pod fulla^ ![]() Jest juz pozno, wiec nie bede sie rozpisywal. Od rana do wieczora nie bylo mnie w domu, wiec nie zrobilem za duzo. Klasycznie naklikałem reklamy w mxrevshare, punkty w getagift, jesli chodzi o skracanie to z zarobkiem stoje w miejscu, ale potworzyłem konta. To tyle, jutro(dzis) wezme sie za to z rana albo po poludniu to wtedy opisze cos wiecej. Jesli zrobie cos kreatywnego oczywiscie ![]() Od zera do...? - Hybrid1990 - 06-12-2019 14:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |