Podwajaj BTC I DOGE BEZ OBAW ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podwajaj BTC I DOGE BEZ OBAW ! (/Temat-Podwajaj-BTC-I-DOGE-BEZ-OBAW-131779) |
Podwajaj BTC I DOGE BEZ OBAW ! - skocznowaty - 13-04-2016 18:59 Witaj ! Przedstawię Tobie sprawdzony serwis gdzie w 100 Godzin podwoisz swoje BTC/Doge REFLINK KLIK nonref klik Tak więc stronę polecił mi znajomy specjalnie małą sumkę zainwestowałem będąc przekonany , że to kolejny scam ....o dziwo wypłacili równo po 100 godzinach :0 Screen z dowodami Tak jak widzicie następnie ponownie zainwestowałem doge Oczywiście minimum to 1000Doge i/lub 0.01 BTC przez co wolałem zainwestować Doge ! Strona posiada system poleconych tj. 10% z inwestycji/depozytu. Miłego btw chwalcie zarobkami (oczywiście do czasu aż strona padnie ) Zapraszam do dyskusji na dole | ..........................................\/ Taki screen RE: Podwajaj BTC I DOGE BEZ OBAW ! - mamrocik - 13-04-2016 19:48 Było, serwis raz wypłaca raz nie 2 . Odradzam Potwierdzone info . Bez obaw Podwajaj BTC I DOGE BEZ OBAW ! - Hybrid1990 - 07-05-2017 15:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |