![]() |
Bot MXRevShare [IMACROS] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bot MXRevShare [IMACROS] (/Temat-Bot-MXRevShare-IMACROS-131740) |
Bot MXRevShare [IMACROS] - iPlusOfficial - 12-04-2016 19:47 Cze! Pokażę Wam jak zrobić skrypt do MXRevShare w Imacros na każdą roździelczość. (Jeśli nie masz konta w MXRevShare to tu masz:https://mxrevshare.com/ ) 1. Pobierz i zainstaluj iMacros dla swojej przeglądarki: Firefox Chrome 2. Włącz ikonkę iMacros na pasku narzędzi. 3. W pasku bocznym iMacros przejdź do zakładki "Zapisz" WAŻNE!!! W pasku bocznym imacros w zakładce Zapisz kliknij Record options, a tam następnie zaznacz "Use X/Y position"! Bez tego nie zadziała! 4. Zamknij wszystkie karty i zostaw jedną pustą i włącz w niej MXRevShare. 5. Zaloguj się do MXRevShare i wejdź na START SURFING. 5. Kliknij Zapisz nad przyciskiem Save Macro As i zamknij pasek boczny iMacros. 6. W START SURFING kliknij mniej więcej w banner, który znajduje się na środku. 7. Poczekaj 30 sekund i kliknij Close. 8. Zatrzymaj nagrywanie iMacros, w pasku bocznym iMacros kliknij Save Macro As i nazwij ten skrypt jak chcesz. 9. Dodaj do skryptu: a. Przed pierwszym TAB=T1 nową linijkę i tam wklej: Kod: SET !LOOP -9999999 Kod: WAIT SECONDS=32 Kod: REFRESH] Cały skrypt powinien się prezentować tak: Kod: VERSION BUILD=8961227 RECORDER=FX Jeśli macie inną roździelczość niż ja powinniście mieć w linijkach CLICK inne liczby. Do roboty! ![]() Jutro dodam screenshoty. RE: Bot MXRevShare [IMACROS] - mcraft - 12-04-2016 20:28 Przez takich leniwców zaraz pewnie zablokują możliwość dorabiania na klikaniu... Ciężko poświecić 50min na przeklikanie 100 reklam? RE: Bot MXRevShare [IMACROS] - iPlusOfficial - 12-04-2016 21:23 Dlaczego zablokują? nic nie tracą, zyskują tyle samo jak bym klikał manualnie, więc nie ma o co spinać. I tak patrzę na twoją sygnaturę wydaje się jakaś znajoma... ![]() RE: Bot MXRevShare [IMACROS] - mcraft - 12-04-2016 21:29 właściwie to masz racje, ale cała koncepcja polega na tym że klikniemy jeszcze w reklamę "External" czyli w reklamę google ![]() ![]() Co do refa fajnie wiedzieć ![]() Podejrzewam że zaraz admin będzie wiedział o imacros bo wyczytałem właśnie w grupie na skype : Cytat: Marek na Fejsa masz ode mnei wiadomość, ajk będziesz miał czas to zobacz. Nie spodoba ci się i dla Janusa tym bardziej dla Jamesamam jakieś dziwne wrażenie że chodzi o ten temat ![]() RE: Bot MXRevShare [IMACROS] - Podgor - 12-04-2016 22:28 Nie jestem pewny jak mogą dojść, że było klikane z makra, może jakiś system wyłapujący równe odstępy czasowe, w co wątpię. W tych wyświetleniach chodzi raczej o ruch na stronie, wzrost w rankingu alexa itd. Nikt przecież nie liczy na wartościowy ruch ze stron revshare. RE: Bot MXRevShare [IMACROS] - mcraft - 12-04-2016 22:30 raczej tego wykryć nie mogą aczkolwiek, tak jak pisałem mam przeczucie że już ktoś doniósł o tym sposobie, miejmy nadzieje że się mylę i że jutro rano nie pojawi się captcha lub nie zabiorą prowizji za klikanie RE: Bot MXRevShare [IMACROS] - Itachi198 - 12-04-2016 22:55 Leci reput (Y) RE: Bot MXRevShare [IMACROS] - coffee - 13-04-2016 01:17 Jaki jest sens inicjalizowania zmiennej, skoro się z niej nie korzysta? Kod: SET !ERRORIGNORE YES Ten skrypt ma pseudo hermetyzacje, mini optymalizacje i klika w losowych odstępach czasu w losowe miejsca. RE: Bot MXRevShare [IMACROS] - full2000 - 13-04-2016 13:37 Program jest na tyle dobry że wolę nie używać bota aczkolwiek za pracę należy się plus ![]() RE: Bot MXRevShare [IMACROS] - iPlusOfficial - 13-04-2016 13:54 (13-04-2016 01:17)coffee napisał(a): Jaki jest sens inicjalizowania zmiennej, skoro się z niej nie korzysta? To znaczy iMacros nie ogarniam kompletnie ale coś z tego wyszło ![]() ![]() |