[Zamknięty]Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl (/Temat-Zamkniety-Nowe-Ikony-Dzialow-Odmieniony-styl-13173) |
[Zamknięty]Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - Admin - 07-09-2010 15:42 Hej dziś zostały wprowadzone nowe ikony dla każdego z działów, wraz z metonatorem poświęciliśmy troche czasu na opracowanie odpowiedniego skryptu i samych ikon. Myśle że nieco ożywiło to styl forum - niektóre z ikon można przerobić, jeśli macie propozycje możecie je złożyć w tym temacie podajac link do ikony o rozdzieczlosci 48x48 oraz nazwe działu. Ikony dla "poddziałow" dodam dziś wieczorem jako iż nie nie zdążyliśmy z wszystkim mam nadzieje że się Wam podoba //Admin RE: Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - Burned - 07-09-2010 15:44 Admin wszystko git, świetnie to wygląda RE: Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - tomsonFCB - 07-09-2010 15:47 Jak dla mnie super Wszystko mi się podoba. RE: Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - Marczyk - 07-09-2010 15:48 Rzeczywiście, zdecydowanie lepsze niż poprzednie ikonki. Zmiany idą w dobrym kierunku RE: Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - BartuS - 07-09-2010 15:50 @up, dokładnie. Widać, że forum się rozwija, i cieszę się z tego... RE: Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - Satan - 07-09-2010 15:51 No wkońcu jakieś zmiany Jeż myślałem że styl forum nigdy się nie zmieni >.< RE: Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - MeTonaTOR - 07-09-2010 15:53 no to to jest MyIPB by Bananoke RE: Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - MotorniczyTramwaju - 07-09-2010 15:53 Baardzo mi się to podoba Poszperam nad kilkoma ikonkami, bo niektóre nie za bardzo przypadły mi do gustu, ale ogólnie ważne, że są jakieś zmiany Tutaj np. ikonka ThisBox http://img843.imageshack.us/img843/7640/ikonkatb48x48.png nie ma tła bo nie wiem jaki kolor ma na forum tło Ale według mnie możnaby wprowadzić jakieś urozmaicenie w polskich serwisach RE: Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - Admin - 07-09-2010 16:06 ikonki thisboxowe/tagowe/urwij beda mogly byc wstawione dopiero gdy administracja sie zgodzi uzywac ich trademarkow - wiec jeszcze trzeba kilka maili wykonac planuje tez zrobic szara wersje wszystkich ikon by wiadomo bylo gdzie i ktore posty sa przeczytane a ktore nowe. RE: Nowe Ikony Działów - Odmieniony styl - omisiu - 07-09-2010 16:08 10x lepsze niż poprzednie! |