Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action (/Temat-Aplikacja-facebook-v2-5-z-grupami-fanpage-i-publish-action-131650)

Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action - adis663 - 10-04-2016 21:10

1.Nazwa przedmiotu : Aplikacja facebook 2.5 z grupami fanpage i publish_action
2.Opis przedmiotu :
pubish_action, manager_page, publish_page, user_manager_groups

Publikacja na fanpage oraz grupach użytkownika + na jego tablicy

3.Zdjęcia : -
4.Kontakt : pw, gg
5.Cena : 200zl
6.Sposób zapłaty za przedmiot : skrill, bank

ps. jeśli są pytania to proszę pisać na pw.

RE: Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action - ClassAxion - 10-04-2016 21:33

(10-04-2016 21:10)adis663 napisał(a):  grupami fanpage

Możesz wyjaśnić o co chodzi?

RE: Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action - Alerin - 10-04-2016 21:59

Pewnie mu chodziło o user_manager_grups czyli postowanie na grupach użytkownika. Napisz do mnie na PW to Ci wyjaśnie jak to działa.

RE: Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action - jamnik - 10-04-2016 22:25

Obeznanie co raz to nowszych "twórców" aplikacji na fb nie zna granic...
2.6 PLEASE!!! Niech wytrują wszystkich szkodników.

RE: Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action - ClassAxion - 11-04-2016 12:37

(10-04-2016 21:59)Alerin napisał(a):  Pewnie mu chodziło o user_manager_grups czyli postowanie na grupach użytkownika. Napisz do mnie na PW to Ci wyjaśnie jak to działa.

Wiec niech sie autor wypowie.

RE: Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action - Alerin - 11-04-2016 13:12

A autora jak nie było tak nie ma. Niby siedzi na forum ale się nie wypowie Big Grin czyżby sprzedawał moją aplikację? Big Grin
@[jamnik]
Polityka aplikacji się zmienia, zmieniło się troszkę akceptowanie. Kwestia tworzenia aplikacji to miesiąc nawet mniej... Tak jak ostatnio mówiłem już się to dzieje i zmienia.

RE: Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action - adis663 - 12-04-2016 15:09

Nie zaglądałem tutaj w tym temacie z braku czasu, bardziej odczytuje wiadomości na pw.
Więc jeśli są jakieś pytania to zapraszam na pw Smile

Aplikacja facebook v2.5 z grupami fanpage i publish_action - Coristo - 21-04-2016 12:36

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.