Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
UtubeDemon Cracked - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: UtubeDemon Cracked (/Temat-UtubeDemon-Cracked-131608)

UtubeDemon Cracked - Cytrynowy012 - 10-04-2016 11:12

proszę o zamknięcie tematu.

RE: UtubeDemon Cracked - Vasaki - 11-04-2016 09:53

Sam nie skorzystam, ale należy się punkcik reputacji Smile

RE: UtubeDemon Cracked - Waldes93 - 12-04-2016 13:41

Działa chociaż ta wersja na tym cracku?Smile

Podeślij mi na PRIV

RE: UtubeDemon Cracked - coffee - 12-04-2016 13:58

(10-04-2016 11:12)Cytrynowy012 napisał(a):  Scrackowana przeze mnie wersja UtubeDemon'a Cool

Strona z opisem bota: http://smmbots.com/utube-demon/

VirusTotal

Jeśli crack Ci się przydał, proszę zostaw reputa Huh

EDIT: Crack został pobrany przez 30 osób(z dwóch for), w sumie otrzymałem 3 podziękowania i trzy komentarze. W związku z małym odzewem ze strony użytkowników proszę o zamknięcie tematu.

Mamy rozumieć, że nie umieściłeś tego z życzliwości, ale jedynie chcesz pomasować swoje ego sztucznie nabijanymi łapkami? Jak ktoś chce, to "podziękuje". Nakłanianie do tego, moim zdaniem jest powodem do kwestionowania, czy tych "polubień" nie chcesz wykorzystać do potęgowania swojego wizerunku w przyszłości, np. sprzedawania produktów na forum. Powinieneś z góry zakładać, że niezależnie co piszesz na forum, odbiór tego może być różny. Takie obrażanie się, że komuś Twój post nie spodobał się na tyle, by dać ci jakiś feedback jest dziecinne.

Należy też wziąć pod uwagę możliwość, że autor tematu mógł udostępnić w programie jakiegoś robaka. Historia z skrzywdzonymi uczuciami byłaby wymówką do usunięcia linku przed większym gronem osób, bo im więcej osób ściągnie, tym większa szansa, że zostanie się zdemaskowanym. Nikogo nie oskarżam, ot taka intuicja.

RE: UtubeDemon Cracked - Waldes93 - 12-04-2016 14:02

Zostawiłem reputa, jeżeli ten program będzie działał bo sam mam scrackowana wersje Utube Demona ale mi nie dzialaja funkcje... Jezeli to co masz jest to samo co moje to lipa a jak dziala to zostawie Ci nawet 10 reputow...

RE: UtubeDemon Cracked - Cytrynowy012 - 12-04-2016 16:04

Jeśli większość ma w dup.. to, że ktoś poświęcił swój czas, aby z bota można korzystać za darmo to ja podziękuję. Z drugiej strony zrozumiałem, że zabieram pieniądze autorowi, jeśli ktoś chce korzystać z bota proszę zakupić licencjęSmile

UtubeDemon Cracked - Klin - 12-04-2016 16:32

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.