![]() |
Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] (/Temat-Nisza-SuBSmS-REAL-CONTENT-131605) |
Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - mixelektronix - 10-04-2016 10:30 1. Dokładna nazwa przedmiotu sprzedaży:
Nisza SUB SMS real content 2. Opis (Wszelkie szczegóły dotyczące przedmiotu sprzedaży tj. źródło pozyskania, ilość sprzedawanych sztuk, itp): Nisz do subskrypcji SMS. Jest to real content. Bardzo łatwo wchodzi w viral. Sprzedaje tylko 2 sztuki. Zarabiamy na pobieraniu. Wystarczy kilka godzin początkowo a później tylko pilnować niszy i dodawać jakieś wpisy coś promować i tyle. Niszę oddałem do recenzji Majce. Więcej szczegółów w recenzji ![]() 3. Zdjęcia/Screeny: - 4. Cena: 60zł PayPal 5. Kontakt: PW RE: Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - Majka - 10-04-2016 10:55 Witam. Zapoznałam się z niszą - nie testowałam. Uważam, że da na niej się zarobić, jednak kwoty nie będą spore. Podobne "zagadnienie" występuje w strefie wtajemniczonych ale myślę, że mało kto wpadł na to by wykorzystać ją w subach (nie chce zdradzać tematu).
Ilość sprzedaży nie wpłynie na zarobki. Własny fanpage, strona, reklama będzie atutem i podniesie zarobki. Nic więcej zdradzić nie mogę. Nie jest to nic odkrywczego ale jak ktoś nie ma kompletnie pomysłu na zarobek może kupić. Nisza przeznaczona jest raczej dla nowicjuszy. Ocena 6/10 RE: Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - mixelektronix - 10-04-2016 11:16 Dziękuję Majka za recenzję ![]() Pierwsza sztuka 50 złotych, sprzedaje tylko 2 sztuki! Przy wszystkim służę pomocą. Zapraszam do zakupów. Pierwsza sztuka poszła. Teraz cena to 60zł. Kolejna sztuka poszła. Po konsultacji z Majką uznałem, że sprzedam 5 sztuk niszy. Teraz cena to 60zł. Zapraszam do zakupów! RE: Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - stoki - 12-04-2016 10:08 Polecam sprzedającego spoko "chłop" idzie się z nim dogadać, służy pomocą. Nisza raczej dla początkujących, milionów z niej nie będzie, ale zarobić się zarobi bez większego problemu. RE: Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - mixelektronix - 12-04-2016 20:26 Zostały 2 ostatnie sztuki niszy. Cena na te 2 ostatnie sztuki to 50 zł. Dwie osoby są zainteresowane zakupem. Rezerwacji nie przyjmuję, kto pierwszy ten lepszy jak się to mówi! ![]() ![]() Cena ważna do 14.04 godziny 22. RE: Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - Cromiell - 13-04-2016 15:04 Nie ma co się dużo rozpisywać, ponieważ poradnik dotyczy konkretnie 1 niszy jak sam autor zresztą napisał... Na pewno wiele osób słyszało o tym "produkcie", ale faktycznie nie pokusiłbym się o to żeby podpiąć to pod jakiś sposób zarobku - jak widać można. Zarobek nie będzie gigantyczny, ale dla początkujących osób z pewnością jest to jakiś punkt zaczepienia, aby zacząć zarabiać a na dodatek może pomóc w wytworzeniu jakiegoś socjalnego zaplecza, które będzie można wykorzystać pod inne rzeczy. Myślę, że ugryzę temat jutro lub w piątek więc jakieś konkretne efekty pojawią się na dniach (chyba, że ktoś inny już zarabia i chce się pochwalić). RE: Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - Karewer - 13-04-2016 21:36 (12-04-2016 20:26)mixelektronix napisał(a): Zostały 2 ostatnie sztuki niszy. Cena na te 2 ostatnie sztuki to 50 zł. Dwie osoby są zainteresowane zakupem. Rezerwacji nie przyjmuję, kto pierwszy ten lepszy jak się to mówi! Nie chce się czepiać, ale pisałeś, że sprzedajesz 2 sztuki, jedna poszła, a nadal piszesz, że zostały ostatnie 2? Ile finalnie ich będzie w sprzedaży? RE: Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - stoki - 14-04-2016 08:50 (13-04-2016 21:36)Karewer napisał(a):(12-04-2016 20:26)mixelektronix napisał(a): Zostały 2 ostatnie sztuki niszy. Cena na te 2 ostatnie sztuki to 50 zł. Dwie osoby są zainteresowane zakupem. Rezerwacji nie przyjmuję, kto pierwszy ten lepszy jak się to mówi! to się nie czepiaj tylko przeczytaj wszystko jeszcze raz i będziesz miał sprawę wyjaśnioną RE: Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - mixelektronix - 14-04-2016 11:35 (14-04-2016 08:50)stoki napisał(a):(13-04-2016 21:36)Karewer napisał(a):(12-04-2016 20:26)mixelektronix napisał(a): Zostały 2 ostatnie sztuki niszy. Cena na te 2 ostatnie sztuki to 50 zł. Dwie osoby są zainteresowane zakupem. Rezerwacji nie przyjmuję, kto pierwszy ten lepszy jak się to mówi! Dokładnie, po konsultacji z Majką uznałem, że sprzedam 5 sztuk. Wszystkie zostały sprzedane, więc można zamknąć temat ![]() Nisza SuBSmS [REAL CONTENT] - Majka - 14-04-2016 11:48 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |