![]() |
Allin25 - Polski przełomowy projekt! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Allin25 - Polski przełomowy projekt! (/Temat-Allin25-Polski-przelomowy-projekt-131561) |
Allin25 - Polski przełomowy projekt! - Loky - 08-04-2016 23:03 Allin25 Od dziś można juz oficjalnie promować ![]() Witam, mam dziś do przedstawienia Wam bardzo fajny projekt jakim jest własnie Allin25. Dziś jest oficjalny start, ale program ma jeszcze kilka poprawek, dlatego pomagam przy rejestracji i aktywacji konta. Jest to Polski projekt stworzony przed doświadczonych ludzi z tej branży. Potrafią zarejestrować nawet kilkadziesiąt tys ludzi także spokojnie każdy dostanie spady i na tym zarobi ![]() Tym bardziej jak projekt ruszy na cały świat. Rejestrując sie z mojego refa dostajesz spady ode mnie i od mojej ekipy w której jest kilku ogarniętych promotorów! ![]() Strona startowa i wszystko inne będzie dopracowane dopiero na dniach. ALe polecam wejść już teraz i byc jak najwyżej ![]() Czym zajmuje się program? Sprzedażą ebooków w sieci. Będzie 26 ebooków, o biznesie w internecie, o marketingu, o tym jak szukać referali, o bitcoin itp itd. Bardzo się przydadzą szczególnie osobom które zaczynają swoją przygode z zarabianiem w ten sposób. Na czym polega nasza praca? Zakładamy konto które kosztuje 25$-27$ i po prostu czekamy. W cenie tych 27$ mamy matrycę nr 1 a w niej 4 miejsca dla naszych spadów lub refów, za każdego z nich otrzymujemy po 8$ , razem 32$. Za co kupujemy kolejną matryce która kosztuje 20$ i mieści się w niej już 16 osób, spady lub refy, za których również otrzymujemy po 8$! Kolejne matryce są już droższe ale za to posiadają więcej miejsc i za każdą osobe będąc w niej dostajemy juz więcej $! Polecam założyć konto jak najszybciej, gdyż znajdziemy się w ten sposób jeszcze wysoko w tej "piramidzie" co zwiększy nasz zysk w późniejszej fazie programu ![]() W ten sposób wkładamy 27$ na początku i cieszymy się zarobkami w tys $ ! Teraz wazne info! Warto zapraszać swoich refów, bo to co zarobi Twój ref zarabiasz i Ty! Czyli masz refa Twój ref zaprosi jakąś osobe i wtedy dostaje za nią 8$ i tym sposobem Ty również dostajesz za nią 8$ oraz dodatkowe $ w zależności w której Twojej matrycy się znajduje! Dokładny opis przez film: https://www.youtube.com/watch?v=ph73JmkfO7o Polecam obejrzeć całość, ale dla niecierpliwych wystarczy oglądać od 15;30 ![]() Procesory płatnicze: Obecnie jest tylko neteller Będzie: payza, perfect money, neteller, bitcoin do wpłat i wypłat. Tak wygląda zarobek z samych spadów, myślę że realistycznie do drugiego, trzeciego poziomu dojdziemy bez jakiejkolwiek pracy, tylko dlatego, że zarejestrowaliśmy się wcześnie. ![]() Tak wygląda przykładowa matryca: ![]() rejestrując się z niego masz moją pełną pomoc przy rejestracji, aktywacji konta jak i przez cały czas w programie ![]() Czysty http://allin25.com/ ![]() Temat będę aktualizował na bieżąco! Zapraszam na pw lub też na gg: 57953509 RE: Allin25 - Polski przełomowy projekt! - tomek019 - 09-04-2016 06:20 Dluzszy czas juz o tym slychac w internecie, ale jednak neteller delikatnie odstrasza pomimo ze nie jest taki trudny ![]() tapnięte RE: Allin25 - Polski przełomowy projekt! - Loky - 09-04-2016 07:42 Tak, nateller nie należy do najfajniejszych procesorów ale jest bardzo łatwy w obsłudze ![]() A sam projekt ma naprawdę duży rozmach i uważam, że warto zaryzykować w niego to 27$ ![]() RE: Allin25 - Polski przełomowy projekt! - nafri - 09-04-2016 12:38 Kiedy startuje program? RE: Allin25 - Polski przełomowy projekt! - Loky - 09-04-2016 13:20 [@]nafri oficjalny start miał być dzis ale pewnie opóźni się do pon/wtorku ![]() RE: Allin25 - Polski przełomowy projekt! - Loky - 09-04-2016 16:13 Tak wyglądają zarobki i ceny poszczególnych matryc ![]() ![]() RE: Allin25 - Polski przełomowy projekt! - Strzala799 - 09-04-2016 16:35 Przecież to zwykła piramida finansowa których juz było tyle, że głowa mała ![]() RE: Allin25 - Polski przełomowy projekt! - Darqus - 09-04-2016 16:48 Piramidy są fajne ![]() Ale nie, to raczej MLM taki jak 4corners. Za 25$ kupujemy ebooka, a nie gwarantowane zarobki, jak w be on push czy innych faktycznych piramidach. Allin25 - Polski przełomowy projekt! - Coristo - 09-04-2016 17:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |