Slidejoy nowa piramidka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Slidejoy nowa piramidka (/Temat-Slidejoy-nowa-piramidka-131443) |
Slidejoy nowa piramidka - kwcharllie379 - 06-04-2016 07:36 Witajcie! Jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość. Mam nadzieję, że napisałem w dobrym podforum. A teraz do rzeczy. Wielu z was pewnie próbowało szczęścia na buxach i tym podobnych stronach. Osobiście nigdy nie udało mi się nic na tym zarobić z powodu tego że byłem zawsze za mało wytrwały i po pewnym czasie zapominalem o stronie. Ponieważ zawsze lubiłem bawić się w takie rzeczy, to i teraz próbuje zarobić choćby małe kwoty na aplikacji która nazywa się slidejoy. W aplikacji tej zamienia się swój lockscreen (na urządzeniach z systemem Android) w tablice ogłoszeń, wiadomości i reklam. Nie trzeba klikać w reklamy, czy też oglądać wiadomości. Wszystko co musisz, zrobić to nic. Po prostu normalnie używaj swojego telefonu. Istnieja dwie opcje zarabiania: 1.Zarabiasz dla siebie. 2.Zarabiasz dla organizacji charytatywnych. Myślę że dobrze jest komuś, czy sobie pomóc, nawet jeśli w grę wchodzą małe kwoty. Dlatego zapraszam do tej zabawy która nie wymaga od Ciebie zupełnie nic Jeżeli zainteresowałeś/zainteresowałaś się tematem możesz spokojnie wypróbować tej aplikacji. Zostawiam tutaj mojego referallinka, jeżeli chcecie się zalogować było by mi miło gdybyście mi pomogli. getslidejoy.com/r/nbP68?id=1 Slidejoy nowa piramidka - surfer0700 - 25-04-2016 08:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |