Zaczynamy poważny biznes! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zaczynamy poważny biznes! (/Temat-Zaczynamy-powazny-biznes-131409) |
Zaczynamy poważny biznes! - kolorpurpury - 05-04-2016 17:50 Witam serdecznie! Miałem już wiele prób zarabiania przez internet w różnych dziedzinach i z różnym skutkiem. Nie obyło się bez strat ale były również i zyski. Dziedziną w której najlepiej się czuje są biznesy typu Revenue Share. Mam duże wymagania co do revshare i po Paidverts + MTV zaczynało je spełniać LucreLab aż admin zwyczajnie sobie z niczym nie poradził. W Paidverts jako, że zainwestowałem zaledwie 77$ i popełniłem sporo błędów przy swapach jak i przy samym zarabianiu, kupowaniu i sprzedawaniu akcji itp. zarobiłem zaledwie ponad 600$ (już nie pamiętam ile ale pamiętam, że dużo nie brakło do 10-krotności). W ostatnim czasie moją uwagę mocno przykuło FutureNet (polski portal społecznościowy z możliwościa zarabiania za korzystanie i rozwiniętym programem marketingowym opartym o matryce). Przykuło ją dlatego, że właśnie wypuszcza swój nowy twór na rynek, po ponad roku działania portalu FutureNet otwiera FutureAdPro - czyli program typu RevenueShare! Sam program zainteresował mnie dlatego, że jest dobrze przemyślany, oparty już na działającym i wypłacającym ponad rok portalu, połączony z matrycami, na których można zarobić niezłe pieniądze i do tego nabyć parę fajnych produktów w postaci np. LandingPage, Momentum System, Cloud itd. Uważam, że jest to duża szansa na fajne pieniądze, że program będzie bardzo długo stabilny i da nam sporo zarobić. W piątek 8 kwietnia 2016 roku będzie oficjalny start programu dlatego warto zapisywać się już teraz i zajmować miejsca w matrycach w FutureNet dlatego, że osoby, które będą korzystały z FutureAdPro prędzej czy później będą musiały wykupić również matryce, więc mamy spore szanse na tak zwanych spadochroniarzy.
O samym FutureNet i FutureAdPro można poczytać więcej w oficjalnym temacie w dziale HYIP. Zostając moim poleconym zyskujesz również miejsce dość wysoko w matrycy globalnej, miejsce w grupie, którą prowadzi kilku doświadczonych i obrotnych marketerów z Polski (Jeden z nich z zarobków w FutureNet ma zamiar przy starcie wykupić paczki w FAP na kwotę 14000$). Możesz liczyć na moją pomoc, pomoc od członków dużej grupy na Facebooku oraz dodatkowe korzyści, które oferuję JA! W tym dzienniku będę czasem codziennie a czasami co kilka dni aktualizował informacje o swoich zarobkach oraz o ofertach jakie przygotowałem dla moich bezpośrednich poleconych. Będę prowadził również swoją grupę w FutureNet oraz dam dostęp do grupy na Facebooku, gdzie znajdują się wszyscy członkowie grupy w której działam, tam również będzie można uzyskać odpowiedzi na różne pytania, znaleźć ciekawe informacje i nowości z pierwszej ręki na temat biznesu jak i podzielić się swoimi odczuciami. Ja nazywam się Szymon Telesiewicz - oto mój profil na Facebooku Informacje o moich zarobkach oraz o przygotowanym konkursie dla moich bezpośrednich poleconych znajdą się w kolejnym poście Link do Rejestracji http://themobile.futurenet.club Rejestrując się w FutureNet automatycznie masz dostęp do FutureAdPro Rejestrując się z czystego linku i tak trafiasz w pierwsze wolne miejsce w matrycy globalnej być może pod kogoś kto w ogóle nie pracuje. Tracisz więc możliwość skorzystania z pomocy mojej, mojej grupy oraz promocji oferowanych przez mnie zaczynamy... 5 kwietnia 2016
Oto screen moich zarobków od rejestracji w FutureNet: Posiadam wykupione matryce za 10$ za 25$ oraz za 50$ Matryce wykupowałem bodajże 26-27 marca. Tutaj zamieszczam screen ze struktury w pierwszej matrycy (koszt wykupienia miejsca - 10$) Jak widać pojawił się pierwszy spad (nie mam jeszcze bezpośrednich poleconych). Lada moment oba miejsca się zapełnią i zacznę zapełniać kolejne. Po pierwsze sam a po drugie działam w prężnej grupie w której spady gwarantowane - tym bardziej, że na dniach startuje FutureAdPro! Warto więc pomyśleć o zajęciu jak najlepszych miejsc w matrycy! A tutaj już matryca za 50$ (Miejsca w matrycy za 25$ wszystkie są wolne!!!). Jak widać zapełnia się szybciej dlatego, że w tej matrycy jestem jeszcze wyżej! Aby wykupić miejsce w matrycy należy posiadać poprzednie matryce czyli tą za 10 i tą za 25$. (50$) W FutureNet jest dostępnych 6 matryc. 10, 25, 50, 100, 500 oraz 1000$ - wykupując każdą z nich otrzymujemy miejsce w matrycy oraz Media Points (można za nie kupować produkty FutureNet). Matryce jak widać są trójkowe i wypełniane automatycznie od lewej do prawej. Za każdą osobę aż do 10 poziomu dostajemy 5%. Za bezpośrednich poleconych mamy tak zwany Matching Bonus (za każdą osobę pod naszym bezpośrednim poleconym oprócz 5% dostajemy dodatkowo 10, 20, 30 lub 50% jego zarobku ) Na wszelkie pytania z przyjemnością odpowiem w prywatnych wiadomościach na portalu FutureNet - tym bardziej, że ponoć płacą za aktywność na czacie (jeszcze tego nie sprawdziłem) Już niebawem dodam informacje na temat pierwszego i na pewno nie ostatniego konkursu dla moich bezpośrednich poleconych Małym wysiłkiem w sumie podstawą co musicie i i tak zrobicie jeśli zdecydujecie się tu zarabiać - będąc moim poleconym zyskujecie szansę na zgarnięcię czegoś dodatkowo. (Tak wiem, że zaraz się pojawią tutaj komentarze, że to jest po to, żeby sobie nazbierać refferali) - tak w sumie jest to akcja promocyjna i nie widzę w tym nic złego bo ja o swoją grupę zadbam należycie i chętnie podzielę się całą moją wiedzą. Nie jestem bogaty ale mam sporą wiedzę i mam zamiar, żeby ten właśnie biznes był pierwszym, dużym krokiem ku bogactwu. A moich poleconych oprócz pomagania im mam zamiar również nagradzać - tak dokładnie. Tutaj każdy będzie mógł zarobić RE: Zaczynamy poważny biznes! - tomek019 - 05-04-2016 19:46 Też mam matryce za 10$, 25$ oraz 50$ i sporo większe drzewko poleconych aczkolwiek w mojej gałęzi trafia się sporo spadochroniarzy Dziennik Pracy jak Dziennik ale widze tutaj tylko 1 firmę więc bardziej można by to nazwać Zbieraniem Poleconych Sam prowadzę dziennik już parę miesięcy i co jakiś czas uaktualniam , w sumie moje zarabianie stale się rozwijało od Skracania poprzez Suby, Sieci Afiliacyjne, Programy Partnerskie, Jakies tam buxy aż ostatecznie do Revsharów gdzie pozostałem RE: Zaczynamy poważny biznes! - kolorpurpury - 05-04-2016 20:11 (05-04-2016 19:46)tomek019 napisał(a): Też mam matryce za 10$, 25$ oraz 50$ i sporo większe drzewko poleconych aczkolwiek w mojej gałęzi trafia się sporo spadochroniarzy Moje zarabianie też się tak rozwijało, było skracanie, były suby, mlmy i tak dalej. Były inne rev share. Jest jedna firma bo na ten moment zajmuję się jedną firmą. W dzienniku na pewno niebawem pojawi się dodatkowo Firma Recyclix. Na razie jednak jej nie dodaję dlatego, że tylko leci sobie te bonusowe 20 Euro. Jak zacznę promować też Recyclix i inwestować tam - pojawi się w dzienniku. Każdy kolejny biznes też będzie się tu przewijał ale na ten moment ze wszystkiego innego zrezygnowałem na rzecz FutureNet - dlatego nowy dziennik, traktuję to jako nowy start. Tutaj będę aktualizował jak od niemal początku rozwijam się w FutureNet. Zaczynam niemalże od zera. 85$ na Matryce to był dla mnie duży koszt. Dopiero poszedłem na swoje, miałem duże opłaty, jestem praktycznie w plecy a i tak zdecydowałem się zainwestować. Mam nadzieję, że ten dziennik napisze konkretną historię! A mój sposób na promocję to nagradzanie moich poleconych. Mam do tego prawo. Nie jest to typowe zbieranie na ilość bo każdemu poświęcę tyle czasu ile będzie trzeba w miarę oczywiście rozsądku i możliwości. RE: Zaczynamy poważny biznes! - tomek019 - 05-04-2016 21:17 Mowa o nagradzaniu ? dobrze jest zapewnic odpowiednie zaplecze i start poleconym według mnie takie jak Banery, Landing Page do promocji oraz odpowiednia strategia. A poza tym ja np mysle o konkursie dla poleconych w My Ad Cubes, ale jeszcze nie pomyslalem nad dokladna iloscia paczek za dane paczki ogolnie za iles tam paczek dostanie ktos paczki gratis , pierwsze pare osob, musze dograc szczegoly na dniach RE: Zaczynamy poważny biznes! - fusek - 06-04-2016 06:30 Zapisalem sie pod Ciebie - moze jakies porady? RE: Zaczynamy poważny biznes! - kolorpurpury - 06-04-2016 09:04 (05-04-2016 21:17)tomek019 napisał(a): Mowa o nagradzaniu ? dobrze jest zapewnic odpowiednie zaplecze i start poleconym według mnie takie jak Banery, Landing Page do promocji oraz odpowiednia strategia. Jeśli chodzi o banery i Landing Page - zapewnia je oczywiście grupa w której jestem. Jednak aby uniknąć pustych rejestracji wymóg jest taki, że należy posiadać wykupione miejsce przynajmniej w matrycy za 10$ - czyli absolutna podstawa aby w ogóle myśleć o jakimś zarabianiu tutaj Po spełnieniu wymagań dodam każdego do głównej grupy na facebooku. Strategię dobiorę każdemu osobiście. I osobom, które startują z większą kwotą i też tym co mają do przeznaczenia 10$ - tu wbrew pozorom delikatne pokierowanie też może wiele pomóc (06-04-2016 06:30)fusek napisał(a): Zapisalem sie pod Ciebie - moze jakies porady? Napisałem priv tutaj i na FutureNet Ogólnie byłoby wygodniej komunikować się właśnie poprzez FutureNet - tym bardziej, że serwis płaci za aktywność tam Tutaj to usuwanie wiadomości i tak dalej - strasznie nie wygodne. 6 kwietnia Jest rano. Wpadło 0.05$ za Login Bonus (w piątek zostanie on zlikwidowany). Z rana już troszeczkę pracy z pomocą poleconemu. Staram się wytłumaczyć biznes nawet tym, którzy są totalnie w tym nowi. Mam nadzieję, że zrobię to dobrze Dzisiaj ogłaszam również stały cykliczny KONKURS Zasady są proste - bierze w nim udział KAŻDY bezpośredni polecony, który zrobi to co i tak musi zrobić aby myśleć o zarabianiu - wykupi miejsce w pierwszej, najtańszej matrycy za 10$. Co zyskuje taka osoba? Jak widać im szybciej ktoś się na to zdecyduje tym wyższe miejsce zajmie. Kolejne osoby będą wpadać pod niego. Szykują się w tej matrycy 2 spady lada moment, więc pierwsza linia będzie myślę do piątku już zajęta. Aby wziąć udział w konkursie należy zapisać się z mojego polecenia i wykupić pozycję w Matrycy. Jak to zrobić - chętnie wytłumaczę na czacie w FutureNet. Każdy polecony otrzyma również zaproszenie do grupy gdzie będę robił te konkursy i ogłaszał zwycięzców. Będziecie nagradzani i drogą losowań i za wykonaną pracę Na początek - 1 na 10 osób, które zrobią pierwszy, podstawowy krok w tym biznesie - wykupią pozycję w matrycy za 10$ - otrzymuje ode mnie 50 zł przelewem Co każde 10 wykupionych miejsc w matrycy przez moich bezpośrednich poleconych zostanie wylosowana jedna osoba! Uwaga. Zapisując się z polecenia innych osób na tym forum i tak jest szansa, że traficie akurat do mojej matrycy, zapisując się z mojego polecenia i tak jesteście w matrycy osób, które są nade mną a dodatkowo macie szansę coś wygrać RE: Zaczynamy poważny biznes! - full2000 - 06-04-2016 10:10 Powodzenia ! RE: Zaczynamy poważny biznes! - tomek019 - 06-04-2016 10:21 Widzę ze gdy wspomnialem o konkursie to dlugo nie czekales aby zrobic cos podobnego SUPER pomysł Zycze powodzenia w dalszym zarabianiu w takim razie RE: Zaczynamy poważny biznes! - kolorpurpury - 06-04-2016 10:33 (06-04-2016 10:10)full2000 napisał(a): Powodzenia !Dzięki (06-04-2016 10:21)tomek019 napisał(a): Widzę ze gdy wspomnialem o konkursie to dlugo nie czekales aby zrobic cos podobnego SUPER pomysł Pomysł był już wcześniej, na kolejne konkursy już pomysły też mam Dziękuję i wzajemnie RE: Zaczynamy poważny biznes! - kolorpurpury - 07-04-2016 09:45 7 Kwietnia 2016 Taka oto sytuacja z rana Login Bonus ma zniknąć ale jak widać wpadają czasem jakieś centy z innych tytułów Przypominam o konkursie dla moich poleconych Za wykupienie pierwszej matrycy za 10$ zyskujecie dobre miejsce w matrycy i szansę na wygranie 50 zł |