Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? (/Temat-Rozwiazane-Po-ilu-dniach-bycia-z-listerm-przychodzi-potwierdzenie-wysylki-1314)

[Rozwiązane]Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - oskar2222 - 31-01-2010 10:51

Ja jestem z - listerem juz 10 dni i nie dostałem potwierdzenia wysyłki.Po ilu dniach w am przychodziło ?

Z-lister - [x]
koszulka z-list - [-/+]
ptz - 234
znajomi - 28

RE: Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - Kilol - 31-01-2010 10:53

Ja dostałem po 1,5 miesiąca. Niektórzy czekają nawet dłużej, więc spokojnie czekaj.Wink Różnie to przychodzi, w zależności
od dostawy koszulek.

RE: Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - oskar2222 - 31-01-2010 10:58

aha a jest taka mozliwosc ze nie przyjdzie

RE: Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - d4ri0s3k - 01-02-2010 15:10

Mi chyba po 2miesiacach przyszlo, ale odrazu informacja, ze koszulka zostala wyslana i ze mam byc cierpliwy, bo na pewno dojdzie (:

RE: Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - pattu91 - 01-02-2010 15:14

no ja czekam od listopada Big Grin

RE: Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - oskar2222 - 01-02-2010 15:25

a pattu91 dostałeś juz potwierdzenie

RE: Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - Gien - 01-02-2010 15:44

ja też czekam od listopada i żadnego maila w sprawie koszulki jeszcze nie dostałem;/

RE: Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - Marello - 01-02-2010 16:16

Wydaje mi się że oskar2222 już wie że na potwierdzenie nie czeka się regularnie, raz może być to tydzień a raz 2 miesiące Smile Pytanie - Odpowiedź - Lock Smile

RE: Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - Admin - 01-02-2010 16:53

wiec zamykam

[Rozwiązane][Rozwiązane]Po ilu dniach bycia z-listerm przychodzi potwierdzenie wysyłki ? - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.