![]() |
Dodatkowe pieniądze na operację - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Dodatkowe pieniądze na operację (/Temat-Dodatkowe-pieniadze-na-operacje-131394) |
Dodatkowe pieniądze na operację - PrzemoC5 - 04-04-2016 23:44 Witam. Na wstępie: Panowie! Super robota, inspirujecie mnie, mój ukłon za to, że potraficie zarabiać przez internet ![]() Pracuję na etacie i szukam dodatkowe sposobu na zarobienie pieniędzy: cel: 10tys do końca roku na operację oczu. Ściągam okulary i jedyne, co widzę to mgła, czas to zmienić. Cel jest zawyżony, jednak biorę pod uwagę dodatkowe wizyty, krople i inne cuda. Pracuję na etacie na 3/4 i znajdę spokojnie dodatkowy czas, by zarobić, jednak jestem facetem z dużym sumieniem i nie potrafiłbym zarabiać na e-whore, czy też subach, które wiem, że są tylko zarobkiem dla mnie, a ludzie nie dostają za to tego, co by chcieli. Nie mógłbym spać po nocach ![]() Jeśli macie dla mnie jakieś propozycje to fantastycznie, chętnie pójdę pod czyjeś skrzydła. HYIP także mi się podobają, jednak jeśli mam tam inwestować to najpierw muszę zarobić w internecie ![]() Wiem, że za ref dostanie się pare groszy, jednak jeśli osoba nauczy mnie, jak osiągnąć mój cel to możemy się umówić, że część zysków także do niej trafi ![]() Dzięki wielkie za każdy komentarz, czy wiadomość prywatną ![]() RE: Dodatkowe pieniądze na operację - Dzipsiok87 - 05-04-2016 07:37 Napisałem Ci pw. Jest kilka stron gdzie nie musisz mieć nic żeby zacząć ![]() RE: Dodatkowe pieniądze na operację - DC1 - 05-04-2016 07:40 Ciężko będzie wyciągać ponad 1000zl miesięcznie bez subów. Myślałeś nad bukmacherką? To pewnie w żadnym stopniu nie pokryje twoich wymagań finansowych, ale jeśli znasz się na sporcie to możesz trochę zrobić. Druga kwestia, czy PPI kłóci się z twoim sumieniem? To również dobre pole do popisu. RE: Dodatkowe pieniądze na operację - Dzipsiok87 - 05-04-2016 08:12 Bierzcie pod uwagę cały rok prawie i to, że chłopak ma czas. Ja od 0 w 3 miesiące kiedyś zdobyłem 6 tyś. Czyli tylko na polecaniu biznesu RE: Dodatkowe pieniądze na operację - Damian0820 - 05-04-2016 13:47 Dlaczego nie możesz promować realnej zawartości? Subskrybcje nie opierają się jedynie na darmowych doładowaniach do telefonu i nieistniejących filmach. RE: Dodatkowe pieniądze na operację - PrzemoC5 - 05-04-2016 19:23 Witam. Dzięki wielkie za komentarze i wiadomości prywatne ![]() Bukmacherka: jedynie piłka nożna, a z tego, co wiem to największa szansa na porażkę ![]() Mógłbym promować real content, jednak zależałoby mi, że jeśli osoba chce coś takiego to wie ile płaci, a nie w momencie dostania rachunku za abo, bądź sprawdzenia stanu konta w telefonie ![]() RE: Dodatkowe pieniądze na operację - Artinesse - 05-04-2016 19:28 A ja bym na Twoim miejscu to co zarobisz zainwestowała na w miarę popularnym i pewnym na daną chwilę hyipie. Potraktuj to jako skarbonkę, która dodatkowo mnoży Twoje pieniądze. Nie musisz wchodzić w hyip nie wiadomo na ile. Z dwa miesiące i jakieś pieniądze będą z tego. Spróbuj z kontami Facebook. Sprzedaż kont idzie świetnie i jest tutaj na forum popyt na nie. Można przyzwoicie zarobić. Z bukmacherką nie ryzykuj, poniesie Cię i stracisz 2x tyle, chyba że znasz się na tym i jesteś pewien że zarobisz. Życzę Ci powodzenia i dużych zarobków, tym bardziej że chodzi tutaj o Twoje zdrowie i lepsze samopoczucie ![]() |