![]() |
Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc (/Temat-Botsport-2-dziennie-www-botsport-cc-131332) Strony: 1 2 |
Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - Darken - 03-04-2016 16:02 Bot do zakładów sportowych ; ) Plany inwestycyjne: Zakłądy "Bez ryzyka" Dają średnio 2% dziennie Zakłady 2% - 7% Tutaj możemy już stracić do 7% 2% - 16% 2% - 23% 2% - 37%, Im większy procent tym większe ryzyko straty. Minimum inwestycyjne: Nie ma a na start dostajemy 0.15$, które możemy od razu obstawić Akceptowane systemy płatności: PM, BTC, LTC, DOGE, Payeer Wypłaty (manualne/aut.): Manualne, do 24h Dostajemy na start 0.15$, które od razu możemy obstawić. Naciskamy bet i to bot wybiera wszystkie zakłady. Mi za te 0.15$ obstawił jakieś 6 meczy. Min. wypłaty to 0.45$. Tutaj co Admin wymyślił: Cytat:We are the creators of the program Boat for betting on sports games. The software, which is able to calculate the percentage of risk on certain sporting events. It carries a huge database of sports data for the last few years. We are not a bookmaker, we will only do rates for you using specially written bot. The essence of our company: Dedicated server DDOS protection SSL encryption manuscripts Chwile przed 19 kończą się moje zakłady więc napiszę jak to dokładnie wygląda. czysty https://botsport.cc ref https://botsport.cc/?ref=Darken RE: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - oleks94 - 03-04-2016 16:46 Obserwuje ![]() RE: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - Darken - 03-04-2016 16:55 Dzięki za refa ![]() Btw. Nie spodziewałem sie aż tak dużej bazy danych O.o Są nawet mecz w waterpolo i esport ![]() EDIT: Po 2.5 godzinach naliczyło 0.2% Hm z tego co widzę to nasze wygrane nie dochodzą automatycznie do puli aktywnego zakładu. Więc jak chcemy dodać troche kaski to naciskamy stop i dodajmy to co wygraliśmy. Aktualny stan konto można zobaczyć na samej górze. Zrobiłem testowy depozyt. Doszło w pare sekund RE: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - oleks94 - 03-04-2016 18:00 Mam problem z zalogowaniem. Zarejestrowałem się wszystko cacy , wchodzę na maila otwieram go i jest pusty O.o nie ma linku żeby potwierdzić rejestracje lol xd RE: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - surfbar - 03-04-2016 18:09 (03-04-2016 18:00)oleks94 napisał(a): Mam problem z zalogowaniem. Zarejestrowałem się wszystko cacy , wchodzę na maila otwieram go i jest pusty O.o nie ma linku żeby potwierdzić rejestracje lol xdLink masz w spamie ![]() RE: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - Darken - 03-04-2016 18:39 Jak dalej masz problem to pisz do supportu ;] RE: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - Darken - 03-04-2016 19:46 Uwaga!! nie stopujcie zakładów. Po zastopowaniu dostaniecie tylko tyle ile wam wypracawało. Ja zastopowałem z bonus aby dołożyć do depozytu. Dostałem tylko tle ile mi ten bonus wypracował w tym czasie. Edit. Jednak wszystko juz w normie. Mam ten bonus spowrotem na koncie xd RE: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - Albańczyk00 - 03-04-2016 19:51 Chętnie sprawdzę RE: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - Darken - 04-04-2016 14:26 Miałem pewien problem z Refkiem. Napisałem do supportu. Niby nie odpisali ale naprawili w ciągu godziny ![]() RE: Botsport - 2% dziennie - www.botsport.cc - maax6 - 05-04-2016 07:56 Wypłacał już ktoś coś? |