[Rozwiązane]Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! (/Temat-Rozwiazane-Zwracam-sie-z-prosba-do-tych-co-biora-udzial-w-Ultimate-Wallpaper-Redemption-13128) |
[Rozwiązane]Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! - Dominator - 06-09-2010 18:16 Hej mam problem, a więc: Pytałem się paru osób jak wpisują adres - US czy PL Ale okazało się że więcej osób bierze udział w tym restocku Niech odpowiedzą osoby które biorą udział w nim: Czy wpisujecie adres w PL czy w US Bo chcę wiedzieć czy przyślą do PL, a mam gorącą chęć na iPodzika Do modów: jeśli temat umieściłem w złym dziale to przepraszam ale jeśli dam w off-topic to dwie osoby mi odpowiedzą, a tutaj więcej mi odpowie & nie wrzucajcie do kosza tematu RE: Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! - Tech - 06-09-2010 18:21 Z tych restocków wysyłają na cały świat, więc... RE: Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! - Dominator - 06-09-2010 18:22 Tech, dziękuję Ci bardzo !!! Jesteś wielki (a już chciałem wpisać adres w PE) RE: Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! - Monster - 06-09-2010 18:32 Mi przyszedł PayPal na polskie dane zresztą tak pisało w faq z automatu RE: Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! - Lubelak - 06-09-2010 18:51 zamawiam ipod touch dane PL wysyłają normalnie RE: Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! - Bolt - 06-09-2010 19:14 hmm lepiej 20$ zapłacić niż vatu 130 zł RE: Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! - Kilol - 06-09-2010 19:30 Wyjaśnione, zamykam. [Rozwiązane]Zwracam się z prośbą do tych co biorą udział w Ultimate Wallpaper Redemption ! - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |