Dlawtajemniczonych.pl Wbijać po zapro od kuchara! xD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dlawtajemniczonych.pl Wbijać po zapro od kuchara! xD (/Temat-Dlawtajemniczonych-pl-Wbijac-po-zapro-od-kuchara-xD-13126) |
Dlawtajemniczonych.pl Wbijać po zapro od kuchara! xD - Kuchar - 06-09-2010 17:47 Witam, Jest to taka fajna stronka na której musimy zapraszać znajomych. Co miesiąc 3 pierwsze osoby z rankingu wygrywają laptopy itp. Są także organizowane loterie za które nie trzeba płacić, ZA NIC TAM NIE PŁACISZ! Można też w prosty sposób zgarnąć różne próbki kawy itp. Chcesz się zarejestrować? Ja Wam pomagam na Thisbox i TAG xD Wyślij mi swój adres e-mail i imie ,a ja Ci wyśle zaproszenie! [/url] Za rejestracje daje x2 reputa! Zapraszam! RE: Dlawtajemniczonych.pl Wbijać po zapro od kuchara! xD - michal2612 - 06-09-2010 17:50 [email protected] Michał Wyślesz zaproszenie po przez mail? RE: Dlawtajemniczonych.pl Wbijać po zapro od kuchara! xD - Kuchar - 06-09-2010 17:52 Tak RE: Dlawtajemniczonych.pl Wbijać po zapro od kuchara! xD - pawelufo - 07-09-2010 16:20 [email protected] |