![]() |
Dziennik zmuszania sie do roboty - wszystko po trochu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik zmuszania sie do roboty - wszystko po trochu (/Temat-Dziennik-zmuszania-sie-do-roboty-wszystko-po-trochu-131256) Strony: 1 2 |
Dziennik zmuszania sie do roboty - wszystko po trochu - banipunz - 01-04-2016 20:48 Hejka naklejka!
Tworze ten dziennik na zachęte do wzięcia się do pracy i podzielenia sie moimi wypocinami innymi ![]() Kim ty w ogóle jesteś? Nazywam się Eryk, zarabianiem zainteresowałem się ponad rok temu w celu uzbierania na komputer, wtedy też dołączyłem do społeczności forum. Jak zdecydowana większość zacząłem od buxow oraz surfbarow oczekujac milionow. Na szczęście zostawiłem to w spokoju. Nastepnie były suby. Potem PPI. PPA. SKRACANIE. KRANIKI (btc). Inne kryptowaluty. Hazard (800zł na plus ![]() Przy tym ostatnim zostałem na dłużej i do dziś tworzymy piękną parę ![]() O czym będę tutaj pisał? Jak juz możecie się domyślić będę działał na allegro, wpałdem na ten sposób ze znajomym przerabiajac 'troszke' pomysł w zakupionym poradniku. Wcześniej zarobki były BARDZO małe lub ich nie było, teraz jesteśmy w stanie wyciągać naprawde przyzwoite dniówki. Nisze znamy juz ponad 5 miesięcy, jednak przez ten czas zarobiliśmy ledwo 100 zł na głowę co jest jak na ten sposób dość złym wynikiem ![]() Lecz gdy uświadomiliśmy sobie ze nisza moze sie spalić ustaliliśmy ze zrobimy dziennik i zaczniemy kosić ten słynny hajs! Cele i przyszłość Aktualnie mam zamiar zarabiać conajmniej 10 zł dziennie, co będzie sie przekładało na ok. godzinę roboty. Brzmi fajnie, jednak trzeba znaleźć na to czas ![]() ![]() Gratis!! W dzienniku tym będę również pisał o moim progressie w Osu!. (nie umiem tłumaczyć wiec zapraszam na youtuba na przykładowy gameplay ![]() Wyzwanie zaczynam z rankingiem #72526 Dziękuje za uwage, słowa motywacyjne, pytania, krytyke, kondolencje, podpowiedzi, cokolwiek piszcie na dole, jutro po 20 możecie spodziewać się postu z tym co zrobiłem a czego (oby) nie ![]() RE: Dziennik zmuszania sie do roboty - Allegro - paweuq - 02-04-2016 15:00 (01-04-2016 20:48)banipunz napisał(a): Hejka naklejka! Przeczytałem to i wiedziałem, że to gimbus ![]() RE: Dziennik zmuszania sie do roboty - Allegro - hypocrisy - 02-04-2016 15:30 Powodzenia! też kiedyś pykałem w osu!, z tym że na starej klawirce z rozklekotanymi klawiszami i myszce za piątaka w "szczytowym" momencie wbiłem się w okolice 90 000 miejsca na świecie, przy AR9 już wymiękałem :F mam nadzieję że Tobie do tego pierwszego 10tysiaka uda się wbić ![]() RE: Dziennik zmuszania sie do roboty - Allegro - banipunz - 02-04-2016 16:30 (02-04-2016 15:00)paweuq napisał(a):(01-04-2016 20:48)banipunz napisał(a): Hejka naklejka! Dobrze wiedzieć xD Aktualnie nie, poniewaz bede sprzedawał jeden, duży produkt i raczej ciężko będzie to podczepić pod regularną sprzedaż. Jednak gadałem już z tatą i powiedział ze bez problemu będzie mógł mnie podłączyć pod swoja DG wiec wtedy zacznę sprzedaż hurtową ![]() (02-04-2016 15:30)hypocrisy napisał(a): Powodzenia! też kiedyś pykałem w osu!, z tym że na starej klawirce z rozklekotanymi klawiszami i myszce za piątaka w "szczytowym" momencie wbiłem się w okolice 90 000 miejsca na świecie, przy AR9 już wymiękałem :F mam nadzieję że Tobie do tego pierwszego 10tysiaka uda się wbić Dzięki! Cóż, przez rok przerwy spadłem w rankingu o 50000 miejsc i podobnie jak ty byłem na 90000 miejscu ![]() ![]() 10000 to tylko kamień milowy, jak każdy mierze do topki ![]() RE: Dziennik zmuszania sie do roboty - Allegro - full2000 - 02-04-2016 17:45 Powodzenia ! ![]() RE: Dziennik zmuszania sie do roboty - Allegro - banipunz - 02-04-2016 19:57 Dzień 1
Posiedziałem godzine produkując towar, dzieki czemu jestem 10 zł do przodu ![]() Cele Wszystkie cele udało się wykonać: 50/50 sztuk towaru 10/10 zł 1019/500 ranking w Osu! Dzień zakończyłem z rankingiem #71507 Przemyślenia Jestem bardzo zadowolony z dnia dzisiejszego, choć zarobki przedstawiają się przeciętnie to przynajmniej w grze jest już lepiej. wystarczyło pare minut aby przejść 4.6 gwiazdkową mapę na A (głupi błąd przy combo 750 z 960) przez co zyskałem 96pp ![]() Ponadto zaczalem ponownie klikac w kraniki, ale to bardziej z potrzeby kupienia raz na jakiś czas konta VIP na zalukaj niż oczekiwania na zarobek z tego ![]() Co dalej? Cele na jutro Zdecydowanie muszę zainstalować Virtual Boxa, dzieki czemu w pewnym stopniu będę mógł zautomatyzować pracę. Jutrzejszy dzien będzie także troszę leniwszy, ze względu na to że w niedziele leże w łózku do 15/ucze się/leże w łóżku do 15 i się uczę ![]() Jutro postaram się: Wykonać 50 sztuk towaru Zarobić 10 zł Skoczyć w rankingu osu o minimum 500 miejsc Poprawić wynik w mapie (full combo) Jeśli macie jakieś pytania/podpowiedzi walcie śmiało ![]() RE: Dziennik zmuszania sie do roboty - Allegro - mahuzz - 02-04-2016 20:22 będę obserwował, powodzenia ![]() RE: Dziennik zmuszania sie do roboty - Allegro - banipunz - 03-04-2016 20:06 Dzień 2
Dziś niedziela tak więc cały dzien odpoczywałem i się uczyłem. Zainstalowałem virtualboxa, naprawiłem tablet graficzny dzieki czemu nie musze kupować drugiego ![]() Cele 0 celów wykonanych ![]() 0/50 sztuk towaru 0/10 zł -88/500 ranking w Osu! Dzień zakończyłem z rankingiem #71592 Przemyślenia Ujemny ranking jest spowodowany przyzwyczajaniem sie ponownie do tabletu, grałem tylko nie rankingowe mapki treningowe. Z kranikami tak jak zawsze - idzie wolniutko, mozliwe ze jutro dodam tabele z wynikami BTC ze względu na prawdopodobne zainwestowanie w hashocean ![]() Co dalej? Cele na jutro Możliwe, że jutro zakupię troszkę bitcoinow i zainwestuje we wspomniany hash ocean, oraz jak zawsze zajmował sie produkowaniem towaru. Ponadto postaram się przeżyć po wywiadówce ![]() Cele na jutro Wykonać 25 sztuk towaru Zarobić 5 zł Skoczyć w rankingu osu o minimum 500 miejsc Poprawić wynik w sobotniej mapie (full combo) Zainwestować w hashocean Jeśli macie jakieś pytania/podpowiedzi walcie śmiało ![]() RE: Dziennik zmuszania sie do roboty - Allegro - izakoo - 03-04-2016 23:21 Obserwuje , też chciałem działać na allegro ale blokowane konta mam[zła przeszłość] ![]() RE: Dziennik zmuszania sie do roboty - Allegro - banipunz - 04-04-2016 17:15 Dzień 3!
Dzień jak codzień, dzień po dniu... Dziś wykonałem prawie wszystkie moje cele z czego jestem bardzo zadowolony. Niestety nie zakupiłem bitcoinow, ponieważ Meloman aktualnie ma urlop ![]() Cele 25/50 sztuk towaru 5/10 zł 542/500 ranking w Osu! Poprawienie wyniku w sobotniej mapie (full combo) Dzień zakończyłem z rankingiem #71050 Przemyślenia Aktualnie brak, mozliwy edit wieczorkiem ![]() Co dalej? Cele na jutro Jak codzien bede zbierał bitcoiny z kranikow, tworzył towar i nabijał rank w osu. Zastanawiam się nad reaktywacją mojego starego bloga pod ppi, jeśli to zrobie wyniki będę również udostępniał ![]() Cele na jutro: Wykonać 25 sztuk towaru Zarobić 5 zł Skoczyć w rankingu osu o minimum 500 miejsc Poprawić wynik w sobotniej mapie (full combo) :'D Czekać aż Meloman wróci ![]() Jeśli macie jakieś pytania/podpowiedzi walcie śmiało ![]() |