Niewykorzystany pomysł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Niewykorzystany pomysł (/Temat-Niewykorzystany-pomysl-131202) |
Niewykorzystany pomysł - Albańczyk00 - 31-03-2016 17:05 Siemano, mam fajną niszę na SUB SMS i sprzedaż koszulek, bluz i akcesorii na CupSell.pl albo gdzie indziej gdzie można na koszulki nakładać własne wzory. Wiem że jestem świerzakiem i nikt ode mnie nie kupi z góry dlatego ja napiszę wpierw Tobie a ty po wykonaniu tego dopiero mi płacisz. Co chcę wzamian? Od 40zł do tylu ile chcesz po udanych zarobkach. Żeby nie było. Jeśli masz powyżej 200 postów i 200 reputów moge Ci dać. 1. Piszesz mi na pw 2. Pisze Ci na czym to polega 3. Zarabiasz i dajesz z siebie 120% 4. Płacisz mi należną nagrodę Według mnie najlepiej jest pisać jak najszybciej bo jest to nisza/pomysł(?) nie na długo. Dlaczego sam z tego nie korzystam? Nie mam siły ani czasu bo zajmije sie inna praca. We ferie tak dzialalem z samymi ubraniami a sub sms jakos nigdy nie lubilem... Liczę na waszą uczciwość RE: Niewykorzystany pomysł - DC1 - 31-03-2016 18:00 Możesz podbić na PW. Jestem grafikiem i mam zaplecze do promocji. Może coś wykminimy. RE: Niewykorzystany pomysł - Albańczyk00 - 31-03-2016 21:11 Odpisane Niewykorzystany pomysł - surfer0700 - 01-04-2016 12:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |