![]() |
[pytanie] zarabianie Android - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [pytanie] zarabianie Android (/Temat-pytanie-zarabianie-Android-131158) |
[pytanie] zarabianie Android - Emsey900 - 30-03-2016 18:22 Siema . jestem tu nowy . nie wiem czy w odpowiednim miejscu ale mam takie pytanie . bo mam kilka takich aplikacji w których pobieram gry itp. i dostaje hajs .<br /> Ale jak pobiore daną grę w jednej aplikacji to w drugiej już mi nie zalicza [większość gier się powtarza w różnych aplikacjach ] . czy po jej odinstalowaniu muszę usunąć jakieś pliki z telefonu? RE: [pytanie] zarabianie Android - PaulRcootiC - 30-03-2016 21:26 Nie ten dział, poprostu tak to działa jeżeli w aplikacji X pobierzesz gre Z to w aplikacji Y juz nie dostaniesz za nia pieniędzy. RE: [pytanie] zarabianie Android - Cobra1974 - 30-03-2016 21:28 Spróbuj przed usunięciem aplikacji wejść w ustawienia--->aplikacje---->pobrane---->TWOJA APLIKACJA i zatrzymaj ją, wyczyść pamięć podręczną oraz dane i dopiero odinstaluj. Może pomóc chociaż ja nigdy nie potrzebowałem tego sprawdzać. RE: [pytanie] zarabianie Android - olekn1 - 30-03-2016 21:32 Nie jestem znawcą w tym temacie, ale myślę, że powrót do ustawień fabrycznych może pomóc ![]() RE: [pytanie] zarabianie Android - MickeyHuntr - 30-03-2016 21:55 (30-03-2016 21:32)olekn1 napisał(a): Nie jestem znawcą w tym temacie, ale myślę, że powrót do ustawień fabrycznych może pomócUsuwać wszystkie swoje dane dla kilku groszy? Marne rozwiązanie :/ RE: [pytanie] zarabianie Android - headhunterz - 31-03-2016 21:57 Zawsze mozesz korzystac z emulatora androida na kompie ![]() Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka RE: [pytanie] zarabianie Android - Robaczek12 - 01-04-2016 07:37 headhunterz dobry pomysł szefie ![]() [pytanie] zarabianie Android - MaLiN - 27-04-2016 17:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |