[pytanie] zarabianie Android - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [pytanie] zarabianie Android (/Temat-pytanie-zarabianie-Android-131158) |
[pytanie] zarabianie Android - Emsey900 - 30-03-2016 18:22 Siema . jestem tu nowy . nie wiem czy w odpowiednim miejscu ale mam takie pytanie . bo mam kilka takich aplikacji w których pobieram gry itp. i dostaje hajs .<br /> Ale jak pobiore daną grę w jednej aplikacji to w drugiej już mi nie zalicza [większość gier się powtarza w różnych aplikacjach ] . czy po jej odinstalowaniu muszę usunąć jakieś pliki z telefonu? RE: [pytanie] zarabianie Android - PaulRcootiC - 30-03-2016 21:26 Nie ten dział, poprostu tak to działa jeżeli w aplikacji X pobierzesz gre Z to w aplikacji Y juz nie dostaniesz za nia pieniędzy. RE: [pytanie] zarabianie Android - Cobra1974 - 30-03-2016 21:28 Spróbuj przed usunięciem aplikacji wejść w ustawienia--->aplikacje---->pobrane---->TWOJA APLIKACJA i zatrzymaj ją, wyczyść pamięć podręczną oraz dane i dopiero odinstaluj. Może pomóc chociaż ja nigdy nie potrzebowałem tego sprawdzać. RE: [pytanie] zarabianie Android - olekn1 - 30-03-2016 21:32 Nie jestem znawcą w tym temacie, ale myślę, że powrót do ustawień fabrycznych może pomóc (tak jak pisałem, nie jestem znawcą, więc, jeżeli tak nie jest, to proszę mnie poprawić) RE: [pytanie] zarabianie Android - MickeyHuntr - 30-03-2016 21:55 (30-03-2016 21:32)olekn1 napisał(a): Nie jestem znawcą w tym temacie, ale myślę, że powrót do ustawień fabrycznych może pomóc (tak jak pisałem, nie jestem znawcą, więc, jeżeli tak nie jest, to proszę mnie poprawić)Usuwać wszystkie swoje dane dla kilku groszy? Marne rozwiązanie :/ RE: [pytanie] zarabianie Android - headhunterz - 31-03-2016 21:57 Zawsze mozesz korzystac z emulatora androida na kompie Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka RE: [pytanie] zarabianie Android - Robaczek12 - 01-04-2016 07:37 headhunterz dobry pomysł szefie [pytanie] zarabianie Android - MaLiN - 27-04-2016 17:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |