![]() |
Hostinger - Domena pod fake content - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Obrót domenami (/Forum-Obrot-domenami-253) +---- Dział: O domenach (/Forum-O-domenach-241) +---- Wątek: Hostinger - Domena pod fake content (/Temat-Hostinger-Domena-pod-fake-content-131120) |
Hostinger - Domena pod fake content - krzysio3001 - 29-03-2016 21:39 Cześć. Zakupiłem domenę na hostingerze pod fake content. W związku z tym, że w domenie występuje słowo hack, otrzymałem niniejszą wiadomość: Cytat:Witam, No i właśnie... Co w takiej sytuacji mogę im odpisać, bo przecież nie napiszę, że to pod fake'i. ![]() Macie sensowne pomysły? ![]() RE: Hostinger - Domena pod fake content - jlde - 29-03-2016 22:17 Napisz, że stworzyłeś program automatyzujący czynności w..... Potocznie zwany też botem bądź przez niewtajemniczonych hackiem ![]() ![]() RE: Hostinger - Domena pod fake content - Apps - 29-03-2016 22:20 Albo, że strona będzie ze snippetami do gier, czyli prostymi trikami lub poradami do gier PC RE: Hostinger - Domena pod fake content - Klin - 29-03-2016 22:28 Jak wyżej, koledzy podali trafne rozwiązania. Na swojej www będziesz pokazywał jak pewne czynności przyspieszyć, zautomatyzowac czy ominąć RE: Hostinger - Domena pod fake content - krzysio3001 - 29-03-2016 22:36 Dzięki za szybką pomoc ![]() |