![]() |
"bazy klientów" do ewhoringu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: "bazy klientów" do ewhoringu (/Temat-bazy-klientow-do-ewhoringu-131114) |
"bazy klientów" do ewhoringu - fejQ - 29-03-2016 17:43 Nie będę się rozpisywał na temat sposobów na zarobek w tej "branży". Wątek ten poświęcę innej kwestii a mianowicie pozyskiwaniu osób podatnych na ewhoring i chętnych na wysyłanie pieniędzy ![]() Gdzie znajdujecie najwięcej chętnych ? Jesli o mnie chodzi to -Grupy na FB (tematyka +18 oraz single) -Czaty (interia, pokoj nastolatki -Showup A gdzie Wy poznajecie "swoich" internetowych sponsorów? RE: "bazy klientów" do ewhoringu - Taamy - 29-03-2016 17:44 Fanpage erotyczne ![]() RE: "bazy klientów" do ewhoringu - fejQ - 29-03-2016 17:47 I sam zagadujesz czy raczej udzielasz się w komentarzach i czekasz na wiadomosc? RE: "bazy klientów" do ewhoringu - Taamy - 29-03-2016 17:48 Kiedyś dawno wstawiałem z fake konta niby tej laski jakieś zdj i podpisywałem, że gotowa na bliższe poznanie itd ![]() czasami dziennie napisało z 10-15, czym wiekszy fanpage tym wiecej ludzi zobaczy ;p dawno tego niee robilem wiec nie wiem jak jest teraz. |