![]() |
Wierzytelność do odzyskania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wierzytelność do odzyskania (/Temat-Wierzytelnosc-do-odzyskania-131098) |
Wierzytelność do odzyskania - fajniebybylo - 29-03-2016 13:54 Witam, próbowałem temat umieścić w dziale sprzedaż jednak nie mam wystarczającej ilości postów, nie mogłem również zapytać gdzie wsadzić taki wątek na chacie z tego samego powodu dlatego z góry bardzo przepraszam, jeżeli wybrałem zły dział na ten temat i prosiłbym o przeniesienie. Sprawa wygląda tak chciałbym sprzedać wierzytelność lub prosić kogoś o pomoc w jej odzyskaniu oczywiście nie za darmo. Dłużnik jest mi winien 60k na dzień 2 stycznia 2014. W tym momencie opiewa przypuszczam na 68, jednak nie mogę być tego pewny, bo nie mam papierka od komornika z aktualnymi danymi. Pozbędę się tego za kilkanaście procent tej kwoty, także myślę, że może to być dla kogoś niezła inwestycja o ile jego możliwości pozwalają na przekonanie dłużnika żeby zapłacił. Wierzytelność nie jest przedawniona. Dłużnik znajduje się na śląsku i ma się dobrze, pracuje na czarno. Więcej informacji podam, jeśli temat nie wyleci i będą chętni, żeby w jakikolwiek sposób mi pomóc. RE: Wierzytelność do odzyskania - Toskan - 29-03-2016 15:01 Napisz wiecej informacji na PW lub gg 6778807 Wierzytelność do odzyskania - Hybrid1990 - 05-10-2021 17:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |