FutureAdPro - Revshare 120% - Refback 100%! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: FutureAdPro - Revshare 120% - Refback 100%! (/Temat-FutureAdPro-Revshare-120-Refback-100-131097) |
FutureAdPro - Revshare 120% - Refback 100%! - znanonim - 29-03-2016 13:23 Witam! Czym jest FutureAdPro? FutureAdPro to revshare oferujący 120% zarobku z każdego AdPacka. Koszt jednego AdPacka to 50$, zatem wypracowuje on dla nas 60$. Więcej na temat programu można znaleźć tutaj: FutureAdPro - info Co ode mnie? Każdej osobie, która zarejestruje się w programie z mojego linku polecającego oferuję zwrot !100%! zarobków uzyskanych przeze mnie z tytułu jej zakupów. A mianowicie - kupujesz paczkę za 50$, ja od razu otrzymuję 1,5$, a następnie oddaję Ci te 1,5$. Wychodzi na to, że płacisz za paczkę tylko 48,5$, a zarabiasz 60$, czyli 124% zamiast 120%. W skrócie - Refback 100% Refback zobowiązuję się wypłacać do 10. dnia miesiąca następującego bezpośrednio po miesiącu, w którym zakupiono adpacki. Zatem jeśli kupisz 10 AdPacków w Kwietniu, 15$ ode mnie wpłynie do Ciebie między 1. a 10. Maja! Wypłata - co i jak? Możliwe jest przesłanie gotówki przeze mnie zarówno w dolarach amerykańskich (USD), jak i w PLN. To Ty wybierasz co Ci bardziej odpowiada (nie pokrywam prowizji pobieranych z uwagi na zamianę walut). Jeżeli byłbyś zainteresowany wypłatą w złotówkach - wypłata nastąpi po kursie obowiązującym w dzień wypłaty na portalu cinkciarz.pl (mogę dorzucić screena z kursami) oraz pomniejszona o koszty opłat. Dostępne formy wypłaty:
Zarejestruj się z mojego linku już dzisiaj! : Reflink Po rejestracji napisz do mnie tutaj PW, a dogadamy resztę szczegółów. Pozdrawiam! RE: FutureAdPro - Revshare 120% - Refback 100%! - znanonim - 11-04-2016 21:48 Takie pieniądze zarabia się w FutureNet A to dopiero początek, minęły dopiero 3 dni od startu... Nie strać swojej szansy FutureAdPro - Revshare 120% - Refback 100%! - yazir - 23-07-2016 09:04 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |