Zlecę dobicie do wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę dobicie do wypłaty (/Temat-Zlece-dobicie-do-wyplaty-131082) |
Zlecę dobicie do wypłaty - Slight - 29-03-2016 09:34 Cześć, zlecę dobicie do wypłaty, na koncie mam 40 zł, minimum 50 zł do wypłaty, a na razie 'nie bawię' się w suby. Oferuję 20 zł. Miało to by wyglądać, że ja generuję link do programu, Ty go gdzieś promujesz, ewentualną nadwyżkę zł wygenerowaną przez Ciebie doliczam do kwoty oferowanej przeze mnie. Pisze się ktoś? !!!!!!!!!!!!!!!!! JUZ NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zlecę dobicie do wypłaty - Coristo - 22-04-2016 10:48 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |