![]() |
Restock Z-list a PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Restock Z-list a PayPal (/Temat-Restock-Z-list-a-PayPal-13099) |
Restock Z-list a PayPal - Gien - 05-09-2010 21:17 Napisałem wczoraj maila do Kathy z zapytaniem czy będę mógł wziąć udział w restocku dla zlisterów jeżeli zamówiłem tylko paypal. ![]() Odpisała, że nie mają jeszcze sfinalizowanych zasad na restock dla zlisterów i że informacje na ten temat pojawią się na hallway'u. Mam nadzieje, że te osoby, które zamówiły tylko paypale będą miały wstęp na ten restock ![]() Szczegółów dowiemy się już niebawem. Jeżeli na forum była już ta informacja bardzo przepraszam. RE: Restock Z-list a PayPal - adamsonm - 05-09-2010 21:30 też dostałem podobnego żebym czekał na info na hallwayu... nie zostaje nic jak czekanie RE: Restock Z-list a PayPal - Lubelak - 05-09-2010 21:36 moim zdaniem nie będziecie mogli a odpisał bot RE: Restock Z-list a PayPal - adamsonm - 05-09-2010 21:38 zobaczymy, ja bardzo bym chciał wziąć w tym udział bo wygrałem tylko 25$ i to by była moja szansa na kaskę ![]() RE: Restock Z-list a PayPal - Burned - 05-09-2010 21:52 Chciałbym żeby ci, którzy zamówili PayPal jakiś też nie mieli dostępu do restocku, wiadomo większe szanse ![]() RE: Restock Z-list a PayPal - cinexik - 06-09-2010 13:41 MAm nadzieje, ze ci ktorzy zamowili paypale nie beda mogli. RE: Restock Z-list a PayPal - Bolt - 06-09-2010 13:44 Oby ci z pp mogli, bo tylko 1 konto mam z zamówionym paypalem, na drugim zamawiałem grę. Kathy coś pisała na twitterze ze ci co nigdy nie zamówili "fizycznej" nagrody czyli gry, ipoda itp.. RE: Restock Z-list a PayPal - Monster - 06-09-2010 13:46 Mam nadzieję, że PayPalowce będą mogli brać udział. RE: Restock Z-list a PayPal - Marczyk - 06-09-2010 15:48 PP jak każda inna wartościowa nagroda, więc nie widzę powodu do wstępu na restock. |