Poszukuję dobry darmowy autoresponder - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Poszukuję dobry darmowy autoresponder (/Temat-Poszukuje-dobry-darmowy-autoresponder-130975) |
Poszukuję dobry darmowy autoresponder - kornik36 - 26-03-2016 16:34 Poszukuję dobry darmowy autoresponder, najlepiej bez reklam i na minimum 1000 osób, ktoś coś poleci? RE: Poszukuję dobry darmowy autoresponder - szykiryki - 26-03-2016 17:39 Albo dobry, albo darmowy. Wybierz jedno. Darmowy freebot. Darmowy, więc biedny, ale jak się uprzeć ujdzie i maile wyśle do listy. Potem getreponse- 30 dni za friko, wiec może Ci styknie? Masz jeszcze benefitera- 21 dni za dara. Masz jeszcze landingpagemonkey itp. Jak masz gotową listę to większość i tak wyślę najpierw pierwszą wiadomość do Twoich maili z pytaniem, czy chcą otrzymywać od Ciebie wiadomości. Podałam Ci przykłady, w których możesz od razu budować landing page na przyszłość- do budowania zaplecza maili i od razu autorespondera. Zawsze można też ustawić autoodpowiedz na gmailu RE: Poszukuję dobry darmowy autoresponder - kornik36 - 26-03-2016 19:08 (26-03-2016 17:39)szykiryki napisał(a): Albo dobry, albo darmowy. Landingpage raczej Mi nie jest potrzebny. Po prostu chcę na stronie mieć okienko typu "zapisz się na newsletter". I zbierać e-maile. Jeśli chodzi o Freebot to teraz wyczytałem że tam też trzeba wykupić pakiet transferu na wiadomości... A tak po za tym to potrzebuję czegoś na stałe (darmowy miesiąc nie wiele mi da). Jeśli chodzi o auto odpowiedź na gmail, to może i fajna sprawa. Ale mogę dzięki temu wysłać odp. np. "dziękuję za zapisanie się" i póki co zbierać e-maile i nic do nich nie wysyłać. Więc w sumie dalej jestem bezradny, ale dzięki za pomoc dobra dziewczyno RE: Poszukuję dobry darmowy autoresponder - szykiryki - 26-03-2016 19:29 Dlatego od razu zaznaczylam, ze darmowy znaczy biedny, a nie dobry i na dłuższą metę lepiej zainwestować parę złotych i mieć sprawne narzędzie do obsługi naszej listy. Jeśli planujesz skupić się tylko i wyłacznie na e-mail marketingu, to z czasem i tak pewnie skorzystać z bardziej rozbudowanych narzędzi . Powodzenia. Zawsze tez mozesz podlaczyc jakis skrypt pod newsletera. Ja akurat wole gotowe narzedzia. Tworze odrebne kampanie reklanowe i mam nad nimi kontrole RE: Poszukuję dobry darmowy autoresponder - dariuszxdd - 26-03-2016 21:09 Mam coś dla ciebie, ale nie jest darmowe, aczkolwiek może być Więcej info. na Priv RE: Poszukuję dobry darmowy autoresponder - kornik36 - 26-03-2016 22:03 (26-03-2016 19:29)szykiryki napisał(a): Dlatego od razu zaznaczylam, ze darmowy znaczy biedny, a nie dobry i na dłuższą metę lepiej zainwestować parę złotych i mieć sprawne narzędzie do obsługi naszej listy.Na początku zainwestować... Ciężko zainwestować gdy się jeszcze nie zaczęło zarabiać. Niby mogę zainwestować ale nie mam pewności że się to zwróci, dopiero będę testował i nie wiem ile osób się w miarę szybko wpisze na listę i czy treści które będę pisał do ludzi, przekonają ich np. do poleconego produktu itp. RE: Poszukuję dobry darmowy autoresponder - bacha - 31-03-2016 15:38 Jestem na forum całkiem nowa i myślę że mogę polecić Tobie to, czego szukasz. Jest to cały pakiet narzędzi potrzebny do pracy przez internet. Możesz go przetestować za kilka zł przez 2 tygodnie i zdecydować czy to jest dla Ciebie. Polecam bo sama korzystam. Najlepiej zobacz sam. http://panel.servaq.pl/link/3/3903 Jeżeli potrzebujesz więcej informacji ,pisz. RE: Poszukuję dobry darmowy autoresponder - Dzipsiok87 - 31-03-2016 15:51 Freshmail jakoś tak zobacz sobie Odezwij się jak chcesz to może coś wynajdziemy jeszcze innego RE: Poszukuję dobry darmowy autoresponder - Yaaro - 31-03-2016 22:27 Możesz spróbować za jedyne 7$ lead lightning, ogólnie jest to autoresponder z różnymi fukncjami typu właśnie LP do różnych programów, 7$ na zawsze, usługę można rozwijać bo masz potem Power Lead System za 30$. Nie wiem dokładnie jakie ma sasoby subów ale sam na pewno to kupie bo też szukam autorespondera, ludzie polecają. A przy okazji masz także szanse zarobić bo kupujesz za 7$, a za każdego poleconego masz aż 6$. Poczytaj, popatrz na YT. |