Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konta FB - puste / ze znajomymi / z grupami / staż / zweryfikowane telefonicznie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Konta FB - puste / ze znajomymi / z grupami / staż / zweryfikowane telefonicznie (/Temat-Konta-FB-puste-ze-znajomymi-z-grupami-staz-zweryfikowane-telefonicznie-130972)

Konta FB - puste / ze znajomymi / z grupami / staż / zweryfikowane telefonicznie - smagalaz - 26-03-2016 14:30

Konta Facebook - wszystkie rodzaje

Po paru miesiącach powracam do starego fachu, czyli do sprzedaży kont Facebook. Co tym razem mam do zaoferowania?

Rodzaje kont:

Konta "czyste":
  • zweryfikowane telefonicznie
  • staż - minimum tydzień, maksymalnie 9 miesięcy
  • zdjęcie profilowe, czasem zdjęcie w tle
  • brak aktywności
  • cena - 3 zł (+0,75 zł za każdy miesiąc stażu)

Konta ze znajomymi:
  • mają znajomych Wink
  • nie pochodzą z phisingu! tymi ręcyma je zrobiłem
  • znajomi pochodzą w większości z Polski
  • są wyceniane indywidualnie
  • istnieje możliwość stworzenia konta targetowanego - znajomi byliby wówczas członkami wybranej przez zlecającego grupy FB

Grupy:
  • polskie
  • pełna gama tematyk - gimby, ogłoszenia, gry online itd.
  • każda grupa ma min. 1000 uczestników
  • jeszcze na nich nie spamowałem Big Grin
  • 50 grup - 1,50 zł, 200 grup - 5 zł, 500 grup - 12 zł, 2000 grup - 40 zł
  • nie musisz kupić konta u mnie, żebym dodał Ci grupy

Kontakt i płatność:

Płatność:
  • konto bankowe
  • Paypal
  • doładowanie do telefonu (Orange)

Kontakt:
  • GG: 51345157
  • prywatna wiadomość

Konta są stale dostępne. Zapraszam do kontaktu!

RE: Konta FB - puste / ze znajomymi / z grupami / staż / zweryfikowane telefonicznie - smagalaz - 03-04-2016 08:38

Podbijam Wink Zapraszam do kontaktu.

Konta FB - puste / ze znajomymi / z grupami / staż / zweryfikowane telefonicznie - surfer0700 - 03-05-2016 11:40

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.