![]() |
[Zostań milionerem] BTC-Traders - do 5 % dziennie z inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Zostań milionerem] BTC-Traders - do 5 % dziennie z inwestycji (/Temat-Zostan-milionerem-BTC-Traders-do-5-dziennie-z-inwestycji-130946) |
[Zostań milionerem] BTC-Traders - do 5 % dziennie z inwestycji - vojtec - 25-03-2016 19:25 ![]() Zysk: Dostępne są trzy plany inwestycji:
Depozyt zwracany jest po zakończeniu inwestycji. Metody płatności: Bitcoin Minimum inwestycyjne: 0,001 BTC Minimum wypłaty: 0,0001 BTC Tryb wypłat: Natychmiastowe/instant Witajcie ponownie! Przeglądając dzisiaj forum o HYIPach trafiłem na arcyciekawy program, podstawowe dane n.t. inwestycji podałem powyżej. Co w nim ciekawego? Trzeci (najdłuższy) plan inwestycyjny. Wchodząc za minimum (na chwilę obecną to ok. 1,5 zł) i ustawiając reinwestycję na 100% po 180 dniach mamy 6,5 BTC (ponad 10k zł) ![]() ![]() Oczywiście tyle nie wytrzyma i dlatego dobrą strategią jest wejście w ten właśnie plan z zerową reinwestycją - po 20 dniach wypłacamy wkład i reszta to już 5% dziennie zysku z depozytu. Sam program ma oczywiście jeszcze kilka zalet: ma ciekawą i dopracowaną stronę, prowadzony jest przez zarejestrowaną firmę a co najważniejsze - jest świeżutki, na dobre wystartował dopiero dzisiaj ![]() Czysty ![]() Polecam i pozdrawiam. RE: [Zostań milionerem] BTC-Traders - do 5 % dziennie z inwestycji - ShuQi - 25-03-2016 21:19 Dzięki temu programowi będę mógł mówić: Popatrz synu...brakło mi tylko pół roku do zostania milionerem..... RE: [Zostań milionerem] BTC-Traders - do 5 % dziennie z inwestycji - Giorgios - 25-03-2016 21:29 Juz raz byl taki program btc traders w scamie RE: [Zostań milionerem] BTC-Traders - do 5 % dziennie z inwestycji - szarydg - 25-03-2016 21:42 wypisujesz takie brednie i jesteś tak że aż mi cię szkoda... [Zostań milionerem] BTC-Traders - do 5 % dziennie z inwestycji - Hybrid1990 - 09-08-2019 18:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |