Surfbary -> Sunnybarre Piramidka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Surfbary -> Sunnybarre Piramidka (/Temat-Surfbary-Sunnybarre-Piramidka-13094) |
Surfbary -> Sunnybarre Piramidka - ~fataL - 05-09-2010 20:16 SunnyBarre 1 maja 2010 wystartował nowy surf bar „Sunnybarre” na razie jest niewielu użytkowników więc warto się zarejestrować by być na górze piramidki i zdobywać poleconych.
Charakterystykę SunnyBarru:
Przelicznik: maj: 10 000 punktów ---> 1 € czerwiec: 10 000 punktów ---> 0,8 € lipiec: 10 000 punktów ---> 0,9 € 3 poziomy poleconych: 40%, 20%, 10% Naliczanie punktów: maj, czerwiec, lipiec: 60 sekund - 1 punkt od końca lipca: 60 sekund - 0,5 punkt Wypłata: 10 Euro na Paypal lub Moneybookers. ( Możliwa także wypłata w kodach ) Instrukcja rejestracji: Wchodzisz najpierw na stronkę z linku który Ci wysłałem i następnie wpisujesz swoje dane: Pseudo - nazwa użytkownika Adresse email - e-mail Confirmation de l'adresse - powtórz e-mail Adresse Paypal - Paypal Adresse Moneybookers - Moneybookers (opcjonalnie nie musisz wypełniać) Pseudo du parrain (facultatif) - tutaj masz nazwę polecającego Mot de passe - hasło Confirmation du mot de passe - powtórz hasło akceptujesz J'ai lu et j'approuve les règles d'utilisation przepisujesz kod i klikasz S’inscrire Powinniśmy teraz otrzymać wiadomość e-mail z potwierdzeniem swojego loginu i hasła. Następnie klikamy w zamieszczony niżej link który nas przekieruje do strony głównej po czym możemy się zalogować i pobrać surfbar. Surfbar pobieramy z: GAGNER – SunnyBarre – Version Windows telecharger Po ściągnięciu Surfbarru uruchamiamy go po czym wpisujemy login i hasło oraz przepisujemy kod z obrazka no i zaczynamy zbierać punkty Aktualizacja Surfbaru: Nowszą wersję Sunnybarru pobieramy w sytuacji gdy pojawi się niżej przedstawiony błąd: Erreur Une nouvelle version de la barre est disponible! Cliquez ici pour la telecharger Charkterystyka surfbaru: >> można umieścić go w dowolnym miejscu >> można nakładać go do na inne surfbary >> jest ukryty podczas oglądania filmów czy grania w gry >> ma opcję automatycznego logowania >> występujący kod jest 4 znakowy Punkty zbieracie m.in. z: 1. Aktywnego Surfbarru 2. Klików z działu: Gagner - Clics rémunérés 3. Dzięki grą w zakładce Gagner - Jeux 4. Dzięki poleconym 5. Mot tresor: przepisujecie kod który pojawi się w prawym górnym rogu 6. Dodatkowe loterie, konkursy Na stronie w zakładce ESPACE MEMBRE macie podany swój dorobek punktowy oraz z czego je uzbieraliście Link referencyjny znajdzie w dziale: Accueil - Parrainage - Votre lien de parrainage: Chętni którzy chcą dołączyć do piramidy proszę o wysłanie prywatnej wiadomości do mnie z mojego tematu na forum W temacie wiadomości proszę napisać „Chcę dołączyć do piramidy SunnyBarre” "Zachęcam również do utworzenia sobie oddzielnego e-maila do surfbarów,w przypadku gdybyś kiedyś zrezygnował z korzystania z surfbarów będziesz mógł wtedy przekazać swoje konto np. rodzeństwu czy przyjacielowi by było dalej aktywne" Oczywiście każdy będzie miał równo przydzielonych poleconych. Mam nadzieję że przedstawione informacje zainteresowały Cię i przyczynisz się do rozwijania piramidy Zachęcam do zapisywania się im szybciej to zrobisz tym będziesz wyżej piramidy i szybciej zdobędziesz swoich poleconych PISAĆ CHCĘ DOŁĄCZYĆ A WYŚLĘ NA PW LINKA
RE: Surfbary -> Sunnybarre Piramidka - waniek - 05-09-2010 20:46 samemu kiepsko uzbierać większą sumke w krótkim czasie, lepszym pomysłem jest stworzenie piramidy RE: Surfbary -> Sunnybarre Piramidka - ~fataL - 06-09-2010 15:16 To Jest Piramidka Tylko Narazie Sam W Niej Jestem RE: Surfbary -> Sunnybarre Piramidka - Arekxxl - 07-09-2010 16:20 Jak się samemu gra to by mieć 10Euro trzeba: 6,000,000 sekund czyli 100,000 minut czyli 1666 godzin czyli 69 dni spędzonych przy komputerze Surfbary -> Sunnybarre Piramidka - DDK - 25-02-2012 14:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |