![]() |
Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. (/Temat-Facebook-blokuje-link-do-zdjecia-z-miniaturki-Help-me-130910) |
Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - nykkusek - 24-03-2016 20:03 Witam, mam gigantyczny problem. Po wysłaniu paru-parunastu postów na grupy mój link do zdjęcia w miniaturce jest blokowany przez Facebooka. Sama domena działa dalej. Dodam, że próbowałem dodawać link z imgura, z własnego hostingu, z tinypica itd. za każdym razem działo się tak samo. Zmiana domen, wielkosci zdjęcia i tak dalej nie pomaga. MACIE JAKIEŚ ROZWIĄZANIE TEGO?! PROSZĘ O POMOC smutny PS Jeśli ktoś miałby odpowiedz to prosiłbym mnie oznaczyć poprzez @[mójnick] lub wiadomość PW. Odwdzięcze się reputem + ew. zapłatą. RE: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - Pasza dla konia - 24-03-2016 20:05 Domena typu *.ml, *.ga? RE: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - aero2 - 24-03-2016 20:21 Miniaturki są zawsze szybko blokowane, nic na to nie poradzisz, a wiem wiele, bo różne metody próbowałem, szkoda na to naszego cennego czasu. ![]() RE: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - nykkusek - 24-03-2016 21:12 Domeny .pl .eu No ale żeby miniaturka padała po 10 postach?? RE: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - Pasza dla konia - 24-03-2016 21:13 Może jest bloknięta przez FB? Próbowałeś zmodyfikować ją lekko? RE: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - Krissu - 24-03-2016 21:24 Możliwe, że samo zdjęce jest zablokowane przez fejsa i poprzez zmianę wielkości obrazu, czy kolorystyki szybko te ich automaty to wyłapują ![]() Spróbuj jakieś inne foto machnąć i daj znać, może to przyniesie efekty RE: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - nykkusek - 24-03-2016 21:39 @[Krissu] Blokuje nawet gdy link pochodzi z dość zaufanej domeny jak fakt.pl, wp.pl? Trochę to dziwne, ale przetestuje to na pewno. Jakbyś miał jeszcze jakieś podpowiedzi to pisz na pw ![]() Dzięki za odpowiedzi. RE: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - Krissu - 24-03-2016 21:45 @[nykkusek] wydaję się być banalnym rozwiązaniem, ale chyba jednak działa, albo zadziałało przynajmniej u mnie ![]() RE: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - nykkusek - 24-03-2016 22:02 @[Krissu] A jak bardzo zmodyfikowałeś fotkę? Czy po prostu zmieniłeś na całkowicie inną? I jak często musisz zmieniać fotki? Np. raz na tydzień? RE: Facebook blokuje link do zdjęcia z miniaturki. Help me. - Krissu - 24-03-2016 22:15 (24-03-2016 22:02)nykkusek napisał(a): @[Krissu] A jak bardzo zmodyfikowałeś fotkę? Czy po prostu zmieniłeś na całkowicie inną? I jak często musisz zmieniać fotki? Np. raz na tydzień? @[nykkusek] Różnie się zdarza, wiadomo, jak się spamuje ![]() Tak, całkowicie wymieniłem zdjęcie ![]() |