![]() |
Wielkanocna promocja w MyDevil - 50% zniżki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Wielkanocna promocja w MyDevil - 50% zniżki (/Temat-Wielkanocna-promocja-w-MyDevil-50-znizki-130900) |
Wielkanocna promocja w MyDevil - 50% zniżki - Leśniczy - 24-03-2016 16:42 Cześć, MyDevil.net ogłosiło wielkanocną promocję, przez najbliższe 7 dni wszystko jest objęte promocją - 50% zniżki. To dobra okazja żeby dorwać bardzo dobry hosting za bardzo małe pieniądze. Osobiście polecam tę firmę, jestem u nich już ponad rok i mają bardzo wydajne serwery, awaria mi się jeszcze nie zdarzyła. Gdyby ktoś był tak miły, oto mój ref (na niego macie 20% zniżki, ale nie wiem, czy się sumują): http://www.mydevil.net/pp/IOR0J0R30H Czysty: http://www.mydevil.net/ RE: Wielkanocna promocja w MyDevil - 50% zniżki - nitram - 30-03-2016 22:49 W tej promocji niestety 50 % zniżki nie sumuję się z innymi kuponami rabatami, aczkolwiek promocja bardzo dobra. Korzystam i również polecam ten hosting po przesiadce z az.pl to niebo i ziemia albo piekło, ale piekło właśnie jest po stronie dobra ![]() Promocja tylko do jutra RE: Wielkanocna promocja w MyDevil - 50% zniżki - Pakula - 31-03-2016 08:43 Dobrze dobrze ale ja tu czegoś nie rozumiem dlaczego takie firmy jak MyDevil startują z takimi kosmicznymi cenami i piszą, że jest promocja przecież np. na ovh.pl hosting 100 GB kosztuje o 100zł taniej, koszt takiego samego hostingu na MyDevil jest 200zł. Więc gdzie tu promocja sorry musiałem napisać coś od siebie bo śmiać mi sie chce jak takie oferty widze ![]() Reasumując koszt hostingu: ovh.pl: 100 GB - 100 zł MyDevil: 100 GB - 200 zł (i to niby w promocji) ![]() RE: Wielkanocna promocja w MyDevil - 50% zniżki - nitram - 31-03-2016 19:20 pojemność bo to masz chyba na myśli to nie wszystko 100gb czy 200 gb a tak naprawdę na przeciętną stronę wystarczy nawet 1-5 GB, dlatego kierowanie się pojemnością przy wyborze hostingu to wielki błąd no chyba że rzeczywiście mamy zamiar i potrzebę korzystać z dużych pojemności. Ja mam 45 GB SSD ale chodzi też o szybkość działania ilość procesorów pamięć RAM i inne parametry. Co sprawia że jeden hosting jest komfortowy wydajny i stabilny a inny mimo iż mamy xxxxx GB miejsca jest totalną klapą. Miałem hosting 100 GB na az.pl w promocji na rok płaciłem 24 zł ale nikomu tego nie polecam chyba że ktoś potrzebuje zrobić zwykłą stronę malutką w czystym kodzie html to może to jakoś będzie działać. RE: Wielkanocna promocja w MyDevil - 50% zniżki - Pakula - 31-03-2016 22:46 Tak zgadzam sie ale podałem przykład ovh.pl tam na prawdę są stabilne serwery i tanie. Nie kieruje sie wyłącznie pojemnością tylko podałem przykład, że na rynku są o połowe tańsze jak nie lepsze serwery tylko trzeba po szukać ![]() Wielkanocna promocja w MyDevil - 50% zniżki - nitram - 03-04-2016 20:37 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |