Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiam w MLM - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabiam w MLM (/Temat-Zarabiam-w-MLM-130890)

Zarabiam w MLM - karolina11 - 24-03-2016 13:04

Witam, od dłuższego czasu działam w branży MLM i muszę przyznać, że idzie mi całkiem przyzwoicie. Miałam swój salon kosmetyczny przez 4 lata. 2 miesiące temu zdecydowałam się na zamknięcie go i poświęcenie się całkowicie MLM. Było to dla mnie zwyczajnie bardziej opłacalne.

Aktualnie prowadzę bloga i szkolenia. Zapraszam was do współpracy. Oferuje wam pomoc i moje wieloletnie doświadczenie w tej firmie. Chętnie odpowiem na wszystkie wasze pytania. Więcej szczegółów znajdziecie pod tym adresem http://dbam-o-zdrowie.eu/wspolpraca/

W moim interesie jest to, aby wasz interes w Colway szedł jak najlepiej. Im więcej zarobicie, tym lepiej dla mnie. Dlatego też daje wam nieograniczone wsparcie z mojej strony.

Możecie oczywiście zacząć działać w tym interesie na własną rękę, ale uważam, że lepiej jest mieć swojego lidera, którego pomoc jest nieoceniona.

Istnieje również możliwość umówienia się na spotkanie, najlepiej wielkopolska i województwa ościenne. Smile

Pozdrawiam Smile

RE: Zarabiam w MLM - Ribery - 24-03-2016 13:13

MLM siec oszustow. Po porazce takie osoby znikaja...

RE: Zarabiam w MLM - Leśniczy - 24-03-2016 15:01

Zbanujcie to gówno...

RE: Zarabiam w MLM - karolina11 - 28-03-2016 13:07

(24-03-2016 13:13)Ribery napisał(a):  MLM siec oszustow. Po porazce takie osoby znikaja...

zgadza się, że MLM nie ma zbyt dobrej opinii w ostatnim czasie, przetoczyło sie przez nasz kraj kilka takich firm jak np FM itp. które miały słabsze produkty i ludzie szybko przestali się tym interesować wyrabiając sobie złą opinie o MLM.
Z Colway jest nieco inaczej bo nie spotkałam się ze złą opinią ich produktów. Wystarczy sobie troszkę poczytać o tej marce.
Należy też brać pod uwagę to, że MLM nigdy nie będzie waszym własnym interesem, zawsze będziemy to robić dla jakiejś marki, ale nie oznacza to, że nie można robić na tym fajnych pieniędzy.

RE: Zarabiam w MLM - kernst - 28-03-2016 15:07

zgadzam się z Karoliną Smile Jeżeli wybrać odpowiedni MLM to i zarobimy i ludzie będą zadowoleni. Wszystko zależy od produktu.

RE: Zarabiam w MLM - cheats - 30-03-2016 16:54

Nie wiedziałem, że korzystasz z bezprzewodowego monitora Big Grin

Zarabiam w MLM - piotrekprorok - 03-04-2016 19:45

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.