Blog/Strona WWW Filmy Seriale - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Blog/Strona WWW Filmy Seriale (/Temat-Blog-Strona-WWW-Filmy-Seriale-130858) |
Blog/Strona WWW Filmy Seriale - Wojtek574 - 23-03-2016 19:22 Witam. Ostatnio rozmyślam nad stworzeniem bloga/strony www lub forum na którym znajdowały by sie do pobrania seriale,filmy i moze pozniej jeszcze gry. I moje pytanie brzmi który serwis wybrać do uploudowania plików ? I czy mogą pozniej być z tego jakieś problemy ze pirace ? Oraz Co najlepiej wybrać strone www bloga czy forum ? I jeszcze chciałbym wiedziec czy są jakies za darmo hostingi i domeny ? Jezeli ktoś sie na tym dobrze zna i chciałby mi pomóc proszę pisać chętnie zrobię kotno przez waszego refa Pozdrawaim RE: Blog/Strona WWW Filmy Seriale - mateusz68 - 23-03-2016 19:42 Na www będzie najlepszy blog p. Zrób coś na wp lub joomla. Darmowe hostingi www są np. cba.pl ct8.pl Domeny są również darmowe typu .tk itp ale Google ich nie lubi lepiej zainwestuje te 15zł w domenę .pl Są również strony które oferują .pl przez rok za darmo. Pliki możesz wrzucać na http://catshare.net Jak będziesz miał pytania o www. To pisz Jak chcesz hosting www z dobrymi cenami pisz na PW. RE: Blog/Strona WWW Filmy Seriale - Styler - 23-03-2016 20:02 Pod hosting strony polecam linuxpl.com, pliki wrzucaj najlepiej na CatShare.net, a co do forum/blog to blog moim zdaniem wygląda w tym wypadku bardziej profesjonalnie ale coś na podobieństwo exsite.pl RE: Blog/Strona WWW Filmy Seriale - mateusz68 - 23-03-2016 21:30 (23-03-2016 20:02)Styler napisał(a): Pod hosting strony polecam linuxpl.com, pliki wrzucaj najlepiej na CatShare.net, a co do forum/blog to blog moim zdaniem wygląda w tym wypadku bardziej profesjonalnie ale coś na podobieństwo exsite.pl Akurat ten portal stoi na DataLife Engine. Ogólnie polecam te silnik bo dobrze się spisuje w tego typu stronach. RE: Blog/Strona WWW Filmy Seriale - Styler - 23-03-2016 21:32 To, że on stoi na silniku nie oznacza przecież, że nie można napisać czegoś podobnego samemu, więc nie wiem czemu mnie poprawiasz. RE: Blog/Strona WWW Filmy Seriale - Wojtek574 - 26-03-2016 15:28 (23-03-2016 20:02)Styler napisał(a): Pod hosting strony polecam linuxpl.com, pliki wrzucaj najlepiej na CatShare.net, a co do forum/blog to blog moim zdaniem wygląda w tym wypadku bardziej profesjonalnie ale coś na podobieństwo exsite.pl ooo o taką stronę mi właśnie chodziło Da radę taką zrobić na WordPress?? I dziękuję za odpowiedzi Panowie RE: Blog/Strona WWW Filmy Seriale - mateusz68 - 26-03-2016 15:51 (23-03-2016 21:32)Styler napisał(a): To, że on stoi na silniku nie oznacza przecież, że nie można napisać czegoś podobnego samemu, więc nie wiem czemu mnie poprawiasz. Nie poprawiam cię. Zgadzam się z tym co napisałeś. Po prostu dodałem że w przypadku tej strony to DataLife Engine. Autor szuka czegoś gotowego więc mu podałem. (26-03-2016 15:28)Wojtek574 napisał(a): ooo o taką stronę mi właśnie chodziło Da radę taką zrobić na WordPress?? Wszystko się da Ale chyba prościej będzie użyć np. DataLife Engine Tak samo masz panel admina, szablony itp. Tylko oczywiście nie w takiej ilości jak do WP. RE: Blog/Strona WWW Filmy Seriale - Wojtek574 - 26-03-2016 16:01 Oki dziękować będę cos po mału kombinował bo i tak jeszcze bazę filmów i seriali muszę zrobić aby mieć co tam wrzucić RE: Blog/Strona WWW Filmy Seriale - Maniak2019 - 01-02-2020 18:10 (26-03-2016 16:01)Wojtek574 napisał(a): Oki dziękować będę cos po mału kombinował bo i tak jeszcze bazę filmów i seriali muszę zrobić aby mieć co tam wrzucić Mogę zrobić stronę za odpowiedni kwotę, jeśli byłbyś zainteresowany zapraszam do kontaktu na priv. |