Sikuli java skrypt Pomocy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sikuli java skrypt Pomocy (/Temat-Sikuli-java-skrypt-Pomocy-130687) |
Sikuli java skrypt Pomocy - szeq00 - 20-03-2016 02:00 Witam cały dzień robiłem sobie bota do chatu w programie sikuli z wykorzystaniem zdjęć . Wszystko ładnie śmiga, lecz jest pewien problem jak to teraz zapętlić .Czy ktoś by miał chęci pomóc trochę. Jestem strasznie uparty nie usnę jak tego nie skącze próbowałem odpalać skrypt w python lecz nie znam się na tym za bardzo i nie znajduje mi zdjęć raczej nie wszystkie komendy kuma. Cały czas metodą prób i błędów, szukam rozwiązania mogę co nieco zapłacić za pomoc Sikuli java skrypt Pomocy - Hybrid1990 - 07-07-2019 07:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |