[BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) (/Temat-BOT-Bot-do-postowania-na-Facebook-za-Free-130659) |
[BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Vasaki - 19-03-2016 14:30 Witajcie moi drodzy forumowicze Pewnie po części niektóre osoby wiedzą, że uwielbiam przeglądać fora ISIS, AlKaidy i inne ciapate blackfora Czasami można trafić na fajne perełki (niestety przy użyciu np. ich aplikacji naraziłem się na ataki DDos + pózniejsze odcięcie mnie od internetu na 24h (nadal nie wiem jak xD). No ale do rzeczy Skrypt działa pod znanym pluginem iMacro Zaczynamy Potrzebujemy Liska (Firefox) Oraz wtyczki iMacro (dla Firefox) Oczywiście instalujemy Firefox (kto wcześniej nie miał) i wrzucamy w niego wtyczkę iMacro. Inną opcją jej instalacji jest wyszukanie jej w panelu dostępnych wtyczek bezpośrednio w firefox: Po zainstalowaniu wtyczki możemy zostawić albo domyślny katalog wczytywania wtyczek albo ustawić własny Wrzucamy do katalogu wtyczkę: Pogromca Grup v1.0.0 (forumowe Hasło) I zaczynamy działać Raczej nikt nie będzie miał problemów z obsługą Opcję usuwania grup uaktywniamy po kliknięciu "Edit Group" A ode mnie taki dodatek dla równie leniwych co ja Dodatek do imacro: Wyloguj mnie z Facebook v1.0.1 (2 zakładki i idzie naprawdę szybko postowanie) (forumowe Hasło) A jako, że pewnie wiele osób jest tak leniwych jak ja to proponuje dodać sobie ten skrypt do paska zakładek. Dziękuję Panu شادى سوفت za wrzucenie wtyczki Nie bądz, żydem i zostaw reputa Bo w zapasie mam jeszcze wiele plików i sposobów na dysku do przetłumaczenia a to wymaga motywacji Reklama ...
ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW Pozycjonowanie stron - Content locking - Unikalne backlinki . RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Kerak22 - 19-03-2016 14:43 reput leci, powiedz mi posty dodają się tylko w grupach w których nie potrzeba akceptacji przed admina? RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Vasaki - 19-03-2016 14:46 Dodaje do wszystkich które masz, mozesz usunac z listy te które nie wymagają takowej akceptacji. RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Bazyl - 19-03-2016 18:27 No i to jest coś ! Dzięki RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Robaczek12 - 19-03-2016 18:42 vasaki a bota masz do wysłania do wszystkich znajomych wiadomość taką samą ?? RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - erner - 19-03-2016 19:00 ktoś da rade dorobić spintaxa? RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - nykkusek - 19-03-2016 20:10 Ile na raz może dodać postów? I ile maksymalnie? RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Vasaki - 19-03-2016 21:26 (19-03-2016 18:27)Bazyl napisał(a): No i to jest coś ! Dzięki Nie ma problemu mordo (19-03-2016 18:42)Robaczek12 napisał(a): vasaki a bota masz do wysłania do wszystkich znajomych wiadomość taką samą ?? A mam (19-03-2016 20:10)nykkusek napisał(a): Ile na raz może dodać postów? I ile maksymalnie? Zależy od konta tak naprawdę zmiany treści między kontami itp. RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Robaczek12 - 19-03-2016 22:02 vasaki odpisz na privka szefie RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Skalpel87 - 20-03-2016 05:52 to pewnie glupie pytanie, ale jestem tutaj nowy, wiec jak brzmi forumowe haslo? lub jak moge je poznac? |