![]() |
[BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) (/Temat-BOT-Bot-do-postowania-na-Facebook-za-Free-130659) |
[BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Vasaki - 19-03-2016 14:30 Witajcie moi drodzy forumowicze ![]() Pewnie po części niektóre osoby wiedzą, że uwielbiam przeglądać fora ISIS, AlKaidy i inne ciapate blackfora ![]() Czasami można trafić na fajne perełki (niestety przy użyciu np. ich aplikacji naraziłem się na ataki DDos + pózniejsze odcięcie mnie od internetu na 24h (nadal nie wiem jak xD). No ale do rzeczy ![]() Skrypt działa pod znanym pluginem iMacro ![]() Zaczynamy ![]() Potrzebujemy Liska (Firefox) ![]() Oraz wtyczki iMacro (dla Firefox) ![]() Oczywiście instalujemy Firefox (kto wcześniej nie miał) i wrzucamy w niego wtyczkę iMacro. Inną opcją jej instalacji jest wyszukanie jej w panelu dostępnych wtyczek bezpośrednio w firefox: ![]() Po zainstalowaniu wtyczki możemy zostawić albo domyślny katalog wczytywania wtyczek albo ustawić własny ![]() Wrzucamy do katalogu wtyczkę: Pogromca Grup v1.0.0 (forumowe Hasło) I zaczynamy działać ![]() Raczej nikt nie będzie miał problemów z obsługą ![]() ![]() Opcję usuwania grup uaktywniamy po kliknięciu "Edit Group" A ode mnie taki dodatek dla równie leniwych co ja ![]() Dodatek do imacro: Wyloguj mnie z Facebook v1.0.1 (2 zakładki i idzie naprawdę szybko postowanie) (forumowe Hasło) A jako, że pewnie wiele osób jest tak leniwych jak ja to proponuje dodać sobie ten skrypt do paska zakładek. ![]() Dziękuję Panu شادى سوفت za wrzucenie wtyczki ![]() Nie bądz, żydem i zostaw reputa ![]() Bo w zapasie mam jeszcze wiele plików i sposobów na dysku do przetłumaczenia a to wymaga motywacji ![]() Reklama ...
ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW Pozycjonowanie stron - Content locking - Unikalne backlinki . RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Kerak22 - 19-03-2016 14:43 reput leci, powiedz mi posty dodają się tylko w grupach w których nie potrzeba akceptacji przed admina? RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Vasaki - 19-03-2016 14:46 Dodaje do wszystkich które masz, mozesz usunac z listy te które nie wymagają takowej akceptacji. RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Bazyl - 19-03-2016 18:27 No i to jest coś ! Dzięki RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Robaczek12 - 19-03-2016 18:42 vasaki a bota masz do wysłania do wszystkich znajomych wiadomość taką samą ?? RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - erner - 19-03-2016 19:00 ktoś da rade dorobić spintaxa? RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - nykkusek - 19-03-2016 20:10 Ile na raz może dodać postów? I ile maksymalnie? RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Vasaki - 19-03-2016 21:26 (19-03-2016 18:27)Bazyl napisał(a): No i to jest coś ! Dzięki Nie ma problemu mordo ![]() (19-03-2016 18:42)Robaczek12 napisał(a): vasaki a bota masz do wysłania do wszystkich znajomych wiadomość taką samą ?? A mam ![]() (19-03-2016 20:10)nykkusek napisał(a): Ile na raz może dodać postów? I ile maksymalnie? Zależy od konta tak naprawdę zmiany treści między kontami itp. RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Robaczek12 - 19-03-2016 22:02 vasaki odpisz na privka szefie RE: [BOT] Bot do postowania na Facebook za Free :) - Skalpel87 - 20-03-2016 05:52 to pewnie glupie pytanie, ale jestem tutaj nowy, wiec jak brzmi forumowe haslo? lub jak moge je poznac? |