![]() |
Zarobisz aż 100zł za założenie darmowego konta bankowego w Millennium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Zarobisz aż 100zł za założenie darmowego konta bankowego w Millennium (/Temat-Zarobisz-az-100zl-za-zalozenie-darmowego-konta-bankowego-w-Millennium-130648) |
Zarobisz aż 100zł za założenie darmowego konta bankowego w Millennium - lukasz.t - 18-03-2016 23:53 Witam, Jakiś czas temu polecałem założenie konta w mBanku, obecnie sam jestem Klientem banku Millennium no i tu też jest bardzo ciekawy projekt na polecanie nowych klientów. PROSTE I UCZCIWE ZASADY, o których możecie na spokojnie poczytać tutaj: https://www.bankmillennium.pl/klienci-indywidualni/konta-osobiste/polecam-bank-millennium a tu znajdziecie informacje jak wiele usług jest w Millenium dostępnych za darmo: https://www.bankmillennium.pl/klienci-indywidualni/konta-osobiste/konto-360 1. Klikasz w mojego ref-linka, którego wyślę do Ciebie na PW 2. Składasz wniosek online aby otworzyć "Konto 360°" lub "Konto 360° Student" (dla osób w wieku 18–26 lat) w Banku Millennium wraz z kartą płatniczą 3. Po wypełnieniu wniosku wybierasz sposób aktywacji konta: - przelewem z innego banku (które jest zarejestrowane na Ciebie) - wizyta kuriera, który za darmo przywiezie umowę do podpisu lub - wizyta w oddziale i podpisanie dokumentów "po staropolsku": u Pani Krystyny w okienku 4. Do 31 maja 2016 płacisz kartą w sklepach minimum 360zł 5. ... i tyle... najpóźniej do 10 czerwca dostaniesz przelew z Millenium na gwarantowane Tobie 60zł i dodatkowo 40zł bonusu ode mnie (które ja przeleje z mojej premii za polecenie Ciebie) = 100zł czystego zysku a teraz ważne szczegóły: 1. Konto 360° (zgodnie z podlinkowanymi wcześniej stronami) daje Ci wypłaty za darmo ze wszystkich bankomatów w Polsce, darmowe przelewy przez internet itd ale co bardzo ważne: POD WARUNKIEM, ŻE W SKALI MIESIĄCA NA KONTO WPŁYNIE W JEDNYM PRZELEWIE MIN. 1000ZŁ I ŻE WYKONASZ MIN. JEDNĄ TRANSAKCJĘ KARTĄ MIESIĘCZNIE. 2. Konto 360° Student jest o tyle ciekawsze, że nie ma w nim obowiązku wpływu 1000zł, wystarczy jedna płatność kartą w miesiącu 3. Dla każdego konta automatycznie jest aktywowany "Pakiet Bardzo Pomocny", który daje możliwość wezwania do domu np. hydraulika, aby przepchał Ci rury, co co tam potrzebujesz ![]() WARTO WIĘC PAMIĘTAĆ ABY PAKIET TEN WYŁĄCZYĆ Po aktywacji konta oczywiście sami też możecie zacząć je polecać innym i zacząć tak samo zarabiać jak ja. Jeśli nie macie jednak ochoty to oczywiście żadnego obowiązku polecania dalej konta nie ma. Ewentualnych chętnych możecie śmiało podsyłać do mnie ![]() Sam używam Konta 360 jako mojego głównego konta bieżącego i ani razu nic za nie nie musiałem płacić - ale zawsze spełniam te 2 warunki, o których mowa wcześniej. W razie pytań wszystko mogę wyjaśnić co i jak. Po odebraniu bonusu konto można oczywiście w czerwcu 2016 bez problemu zamknąć i w tym później będę mógł pomóc. Zainteresowanych zapraszam na PW gdzie podam swojego ref linka. Zarobisz aż 100zł za założenie darmowego konta bankowego w Millennium - yazir - 23-07-2016 09:04 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |