Problem z paypalem :( - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Problem z paypalem :( (/Temat-Problem-z-paypalem-130604) |
Problem z paypalem :( - Jork - 17-03-2016 23:49 Witam Chciałem zakupić fanpage u kolegi z forum kwota wynosiła 13zł i standardowo jak zawsze wysyłam na podany adres pieniążki ale kolega po kilkunastu minutach pisze, że pieniądze mu nie doszły a ja nie mam też tej tranzakcji nawet, że była wykonywana więc wysłałem jeszcze raz i znów to samo kolejne 13zł z konta odjęte a kolega pieniędzy cały czas nie dostał i ani 1 ani 2 tranzakcji nie ma w wykonywanych tak jakby wgl jej nie było przez sku**ysnów jestem 26zł w plecy A pieniądze były 2 razy wysyłane Co mam z tym teraz zrobić pogodzić się z tym ? Chciałbym odzyskać swoje pieniądze Ten paypal to tylko bombe na nich spuścić, jak mogą pieniądze ginąć. Mam konto w mBanku i załóżmy że robię przelew na 2000zł i pieniądze nagle giną nie ma ich w wykonywanych a pieniądze zgineły Czyste złodzieje ten paypal RE: Problem z paypalem :( - fabian51 - 18-03-2016 10:34 są 2 wyjścia albo wysylales pod zly email albo kolega cie oszukal RE: Problem z paypalem :( - radek0389 - 18-03-2016 10:44 Ale jeśli kolega go oszukał, to co to ma wspólnego z faktem, ze transakcji nie ma na liście. Proponuje najrozsądniejsze rozwiązanie, kontakt telefoniczny z pp. RE: Problem z paypalem :( - Podgor - 18-03-2016 14:32 Wczoraj miałem taki sam problem, transakcje zostały zrealizowane dopiero po kilku godzinach. RE: Problem z paypalem :( - marcel_kk - 18-03-2016 15:28 @[Jork] wczoraj PalPay miał opóźnienia w realizacji transakcji. Do kolegi pieniążki dotarły z opóźnieniem, powinien oddać Ci kwote z drugiego przelewu 13 zł i dać fanpage. Problem z paypalem :( - Artinesse - 27-02-2018 16:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |