Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zgubiłem stronę - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zgubiłem stronę (/Temat-Zgubilem-strone-130578)

Zgubiłem stronę - Akaishi909 - 17-03-2016 01:16

Witam, przeglądając wczoraj forum trafiłem na jakąś ofertę która wyglądała mniej więcej tak. 5$150% 10$160% 15$170% 20$180%
Tak mniej więcej wyglądało wrzucenie pieniędzy i odbieranie reklam. Przyciągnęło to moją uwagę bo za 20$ mieliśmy po jakimś czasie 38$ + wyświetlenia naszej strony. Niestety ccleaner akurat dzisiaj czyścił historie i nie mogę już tego znaleźć. Może ktoś z was będzie wiedział o co mi chodzi i powie przy okazji czy to scam czy nie.

PS. Korzystając z okazji, bo nie chce zakładać nowego tematu. Na jaki serwis mogę przelać pieniądze z paypala, żebym mógł inwestować w większej ilości stron? Póki co na większości, która mnie zaciekawiła nie było paypala ;C

RE: Zgubiłem stronę - hypocrisy - 17-03-2016 09:54

Patrząc na plany to pasuje mi tu Advpaid, tylko się nieco ROI nie zgadza...https://www.advpaid.com/ o to chodzi? Jeśli nie, to wejdź w dział hyip i poszperaj trochę, może znajdziesz ten program, a jeśli nie u nas na forum, to na pewno na moneymakergroup. I pamiętaj, że przy takim ROI wchodzenie w program zbyt późno to już prawdziwy hazard...

Co do drugiego pytania, najlepiej to kup w jakimś kantorku btc, wygodniejszej metody płatności nie ma, a wsporo hyipów akceptuje btc Smile

RE: Zgubiłem stronę - Akaishi909 - 17-03-2016 11:02

Nie dokładnie o to ale coś podobnego Big Grin takie strony są opłacalne? W jakim czasie wróci do nas to 34$? I czy w ogóle wróci Big Grin

RE: Zgubiłem stronę - Dzipsiok87 - 17-03-2016 11:32

zazwyczaj trwa to od 30 do 60 dni. Zależy na jakiej stronie

RE: Zgubiłem stronę - hypocrisy - 17-03-2016 15:51

Po jakim czasie wróci, to zależy od specyfiki planu inwestycyjnego, takich jak dzienne naliczenia i repurchase rule, nie ma na to stałej reguły i żeby to określić musiałbyś podać tą konkretną stronę. Czy w ogóle wróci? No cóż, pytanie za milion Smile
Od siebie zawsze doradzam zainteresowanym, żeby hyipy traktować jako hazard, ryzykowną rozrywkę i ciekawą stawką a nie sposób na zarobek. Jak z kasynem czy zakładami, wrzucasz kasę i masz nadzieję, że uda się coś na tym ugrać, ale jesteś również pogodzony z bardzo możliwą utratą środków. Dlatego zawsze inwestuje się tylko tyle, ile jest się gotowym stracić.
Czy na hyipach da się zarobić? Owszem, da się. Założę się, że dostaniesz/dostałeś już jakieś propozycje "współpracy", bo w hyipach najpewniej i najbardziej efektywnie zarabia się właśnie na polecaniu. Tylko inwestując też oczywiście można zarobić, ale równie dobrze można być wiecznie na minusie, taki już urok inwestycji o wysokim stopniu ryzyka Smile