![]() |
Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a (/Temat-Wyciaganie-numerow-telefonu-z-facebook-a-130564) Strony: 1 2 |
Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - radek0389 - 16-03-2016 20:06 Witajcie, tym razem szukam programu do wyciągania numerów telefonu z FB. Czyli odpalam bota a on zbiera i zapisuje do pliku numery naszych znajomych. Znacie coś takiego? RE: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - crockeer - 16-03-2016 20:33 Ja Ci wyciągnę jeden numer. Będzie nim 997. Kombinujcie dalej, a potem będzie : "O, matko dostałem wezwanie, ale ja byłem grzeczny.." RE: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - Qazqazxsw00 - 16-03-2016 20:35 Takie zachowanie nie jest zbyt zgodne z ptawem polskim. Bezposrednio nigdzie o tym nie pisze ale wiadomo w prawie polskim za wszystko mozna miec klopoty. Ale lepiej zapytac niz pozniek zalowac. RE: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - radek0389 - 16-03-2016 20:48 (16-03-2016 20:33)crockeer napisał(a): Ja Ci wyciągnę jeden numer. Będzie nim 997. Kombinujcie dalej, a potem będzie : "O, matko dostałem wezwanie, ale ja byłem grzeczny.." Zadałem konkretne pytanie i oczekuję konkretnej odpowiedzi. Nie wiesz przecież do czego mi ta funkcjonalność potrzebna ![]() RE: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - harley15 - 17-03-2016 01:24 (16-03-2016 20:06)radek0389 napisał(a): Witajcie, tym razem szukam programu do wyciągania numerów telefonu z FB. Czyli odpalam bota a on zbiera i zapisuje do pliku numery naszych znajomych. Znacie coś takiego?Ten dodatek do opery posiada taką opcję ![]() http://zarabiam.com/Temat-ZNISZCZ-FB-Facebook-Social-Toolkit-2-1-6-Premium-39-Cracked-127396 RE: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - Wilson - 18-03-2016 21:19 No dobra, macie numery telefonów, ale co można z nimi sensownego zrobić? Spam sms jest zakazany, wpisywanie kodu za kogoś też to jak można je wykorzystać? RE: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - harley15 - 18-03-2016 23:35 (18-03-2016 21:19)Wilson napisał(a): No dobra, macie numery telefonów, ale co można z nimi sensownego zrobić? Spam sms jest zakazany, wpisywanie kodu za kogoś też to jak można je wykorzystać?Raczej Ci nikt nie powie jak to wykorzystać konkretnie ![]() ![]() RE: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - Mokos - 19-03-2016 00:03 A kto się dowie że pozyskane są z FB? Dam wam przykład jak działają lokalne firmy w miastach. Załóżmy ze kowalski wystawił na OLX samochód na sprzedaż i tam podał numer tel, nowe placówki które otwierają się w miastach wchodzą na olx i jak leci spisują numery i wysyłają smsy typu ''Zapraszamy do nowej placówki xxx'' Zadzwoniłem raz do takiej skąd mają mój numer- Pani odpowiedziała że z OLX. RE: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - rachman - 19-03-2016 01:30 Co za różnica skąd ma ktoś mój numer... Bez zgody nie wolno spamować na prywatne numery i maile. Więc? Uwierz mi że paragrafy są na takie czynności, inna sprawa że mało kto na to traci nerwy by ścigać spamera mailowego czy telefonicznego. RE: Wyciąganie numerów telefonu z facebook'a - Sp00n - 27-03-2016 01:08 Dobra ludzie, przestańcie się spinać.... Kolega zadał pytanie, oczekiwał konkretnej odpowiedzi. Jeżeli ktoś chce kombinować to niech kombinuje co Ci do tego. Takie jest życie, że kombinować trzeba ![]() |