![]() |
[FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? (/Temat-FB-Weryfikacja-przez-dowod-jak-ominiac-130541) Strony: 1 2 |
[FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - Karolina210 - 16-03-2016 13:10 Witam dostalam weryfikacje przez dowod jest jakos na to metoda ?? nie wiem jak wysle jakis dowod z neta to przejdzie ? jak to wyglada ? ktos potrafi ominac ? ktos potrafi ja przejsc ? czekam na podpowiedzi dzieki RE: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - malpa2 - 16-03-2016 13:15 Ostro chyba spamowałaś co ![]() Ale tak to chyba czas pożegnać się z tym kontem i na przyszłość ostrożniej spamowac ![]() RE: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - Karolina210 - 16-03-2016 14:03 (16-03-2016 13:15)malpa2 napisał(a): Ostro chyba spamowałaś co Wlasnie ze nie bylam czlonkiem 0k 30 grup max 2-3 foty dziennie na grupie ( roznych ) do tego zdjecie na tablicy normalne bez spamu linkami czy cos raczej jak najbardziej normalnie uzytkowane nawet zaproszen nie wysylalam tylko mnie zaproszano RE: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - Karolina210 - 16-03-2016 15:06 Witaj, Dziękujemy za skontaktowanie się z nami, ale niestety nie jesteśmy pewni, czy jesteś właścicielem tego konta. W odpowiedzi na tę wiadomość prześlij skan lub zdjęcie wystawionego przez organ administracji publicznej dowodu tożsamości, na którym widoczne jest Twoje imię i nazwisko oraz zdjęcie lub imię i nazwisko oraz data urodzenia. Jeśli nie możesz przesłać wydanego przez organ administracji publicznej dowodu tożsamości, odwiedź Centrum pomocy, aby dowiedzieć się, jakie inne rodzaje dowodów tożsamości akceptujemy: https://www.facebook.com/help/159096464162185/?ref=cr Pamiętaj, że informacje na dowodzie tożsamości muszą być zgodne z danymi na koncie. Zasłoń informacje osobiste, które nie są wymagane do weryfikacji tożsamości (np. adres, numer PESEL) i zapisz plik w formacie JPEG. Czekamy na Twoją odpowiedź, by pomóc Ci w tej kwestii. Wyświetl aktualizacje z panelu pomocy: https://fb.me/1U5LSD5EixSMyPx Dziękujemy hmmm co teraz RE: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - Qazqazxsw00 - 16-03-2016 15:11 Niestety nie mozna tego ominąć. Pewnie sporo spamowałaś albo za często uzywalas skryptow. Polecam spamowac w aplikacji fb na telefon. Dodawaj do znajomych dopoki niebdostaniesz tymczasowej blokady (ktora trwa jakies pol godziny) ja mam kilka takich kont i nic mi nie zrobili. RE: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - malpa2 - 16-03-2016 16:35 No to ktoś "życzliwy" Cie musiał zgłosić że konto fałszywe czy fejk i teraz dlatego Ci to wyskakuje.. RE: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - Karolina210 - 16-03-2016 20:31 byc moze raczej foty szly gdzie gowniarze pisali fejk i reportowali jednak te zdjecia nie dalo sie znalesc w google no coz walcze tadelj wysylam im dowody teraz poszlo prawo jazdy Jednak chyba boty tam nie pracuja ![]() RE: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - malpa2 - 17-03-2016 13:26 Ja mam dziewczyne modelkę i normalnie sie udzielała na grupie i jakiś dureń też napisał że fejk, a potem chyba zgłosił jej konto bo wyskoczyła jej weryfikacja dowodem... No raczej jak photoshopa dobrze nie ogarniesz to sie skapną że lipny dowód, ale powodzenia ![]() RE: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - Karolina210 - 20-03-2016 13:27 caly czas przychodzi na meila ze nie pasuje dana i osoba z dowodu wiec jednak boty nie sprawdzaja ![]() RE: [FB] Weryfikacja przez dowod jak ominiac ?? - Wixx - 20-03-2016 23:03 Od siebie dodam tylko, że warto próbować do skutku ![]() |