NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie (/Temat-NeaTraffic-reklamuj-sie-albo-zarabiaj-0-5-dziennie-130483) |
NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Fox90 - 15-03-2016 04:19 1.Zarabianie- strona jest identycznie zrobiona jak bux E-cik kto na niego wchodził ten wie kto nie to powiem tylko, że zarabia się tam punkty które wymieniamy na dolary. W przeciwieństwie do E-cika mamy tutaj bardzo korzystną wymianę bo już 900pkt = 1$. Punkty zarabiamy na oglądaniu reklam, oglądaniu youtuba, polubienia na G+ itp, itd. Są też bonusy dzienne, bonusy za klikanie jak i możliwość wpisywania kodów które dostajemy na maila a które dają dodatkowe punkty. Dziennie można osiągnąć około 200pkt a 100 to już kwestia kilku minut. Wypłatę możemy zlecić po 900 wymianach/kliknięciach. To akurat da nam średnio 2$, mogę jedynie polecić kupno konta VIP bo kosztuje tylko 2$ więc zwróci się ono po jakimś tygodniu przy obecnej liczbie reklam, a należy pamiętać że ich liczba cały czas rośnie. Dodatkowo nie musimy wtedy oglądać reklam bo wyświetlane są one na zasadzie autosurfa. 2.Reklamowanie- ci jednak którzy już teraz wiedzą że nie będą klikać i tak mogą się zarejestrować ponieważ na start dostajemy 2000pkt których nie możemy wypłacić, ale które możemy przeznaczyć na reklamę w serwisie. Koszt reklamy można ustawić na 1-5pkt gdzie każdy punkt to 5 sekund trwania reklamy. Możecie zamieścić również swój filmik z youtuba ale każdy po 15 sekundach wyłączy, bądz wybrać jakąś inną formę promocji. Jest wiele jej sposobów, wszystkiego jeszcze nie ogarnąłem, konto plus jest za 2$ a stawarza dodatkowe możliwości. Serdecznie zachęcam do skorzystania z mojego reflinka w każdym z przypadków. Refferal link: http://www.neatraffic.com/?ref=808 Czysty link: http://www.neatraffic.com/ RE: NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj - Dzarooo - 15-03-2016 16:00 Poszlo z reffa obadamy temat ; ) RE: NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Fox90 - 19-03-2016 17:46 Nastąpiły zmiany, niestety moim zdaniem na niekorzyść. Od teraz 900pkt to jeden dolar, wypłaty można natomiast zlecać już od pierwszego dnia. RE: NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Dzarooo - 20-03-2016 18:27 Co wiecej, wczesniej jak ktos juz mial punkty zamienione na dolce to i tak musi spelnic warunek 900 wymian ruchu...szkoda bo mi brakuje az 800 RE: NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Fox90 - 20-03-2016 18:39 No, niezle namieszali, napisałem im że przeginają W sumie teraz najlepszym wyjściem to jest albo kupienie konta VIP od razu albo z uzbieranej kasy. Mi brakuje 300, akurat po tych 900 będą 2 dolary i kupuję za to plusa a potem to już na automacie niech się nabija, osób jest coraz więcej więc i reklam coraz więcej więc plus wskazany 500pkt było spoko, teraz to tylko konto plus żeby reklamy leciały na autosurfie. RE: NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Dzarooo - 25-03-2016 15:50 (20-03-2016 18:39)Fox90 napisał(a): No, niezle namieszali, napisałem im że przeginają W sumie teraz najlepszym wyjściem to jest albo kupienie konta VIP od razu albo z uzbieranej kasy. Mi brakuje 300, akurat po tych 900 będą 2 dolary i kupuję za to plusa a potem to już na automacie niech się nabija, osób jest coraz więcej więc i reklam coraz więcej więc plus wskazany 500pkt było spoko, teraz to tylko konto plus żeby reklamy leciały na autosurfie. Widziales juz co zrobili nowego ? 5000pkt za dolca a do tego zeby wyplacic trzeba miec 2500 wymian ruchu ... a bylo jeszcze ostatnio 900 mocno sie zastanawiam czy te 2 dolce co mam do wyplaty sa oplacalne klikania jeszcze przeszlo 2000 reklam RE: NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Fox90 - 25-03-2016 16:24 Zmienili na 2500 kliknięć? Oni są śmieszni, już po zmianie punktacji za dolara wiedziałem że zrezygnuje po pierwszej wypłacie, a teraz rezygnuje już nawet z pierwszej wypłaty. Olać ten program, nie ma się co wygłupiać. RE: NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Fox90 - 25-03-2016 23:42 Napisałem im że są chyba śmieszni to mi powiedzieli żebym czytał FAQ, napisałem im że po pierwsze czytam, a po drugie w ich FAQ nadal istnieje 900exchanges=1$ a wiadomości żadnej nie przysłali więc niech przestaną pieprzyć, no i zostałem zbanowany RE: NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Dzarooo - 26-03-2016 00:16 hehe, no smieszni to oni sa rozumiem ze to 500/1$ to bylo bardzo korzystne dla klikajacych i chcieli to zmienic, ale 5000? bez zadnej ruletki (jak w E-ciku) toc to nie wiem czy przez miecha wyklikasz tyle pomijajac ze zasady zmieniaja czesciej niz kobieta zdanie (nie ujmujac nic plci pieknej ) NeaTraffic- reklamuj się albo zarabiaj 0,5$ dziennie - Hybrid1990 - 09-10-2018 17:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |