![]() |
Problem z wyborem sposobu zarobku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Problem z wyborem sposobu zarobku (/Temat-Problem-z-wyborem-sposobu-zarobku-130481) |
Problem z wyborem sposobu zarobku - Klacik - 15-03-2016 00:52 Witam, Mam na imię Kuba, za miesiąc kończę 18 lat i w sumie w zarabianiu przez internet jestem laikiem. Czytam o tym od tygodnia, lecz moje próby zrobienia czegoś są bezskuteczne. Próbowałem następujących sposobów: a) ewhoring (próba perswazji do wysłania sms'a na eForsa) - bezskutecznie b) skracanie linków (do tego niestety z tego co mi wiadomo trzeba mieć w miarę duże zaplecze np. fanpejdzy aby jakoś to hulało) - bezskutecznie z powodu braku jakiegokolwiek fp c) premium sms (około 500-600 wejść i 0 leadów, pracowałem na stronie MyLead) - bez zysku d) sub sms (konta na fb padają mi jak muchy, a fb to chyba najlepsza platforma do tego zabiegu) - bezskutecznie z powodu braku fejk ów Czy mógłby mi ktoś podsunąć pomysł? Nie mówię tu o gotowej niszy, chciałbym wskazówkę za co powinienem się brać. Jakich zarobków oczekuje? Kilka dolców dziennie w zupełności mnie zadowala na początku. Fajnie byłoby robić 4-5$ na dzień. RE: Problem z wyborem sposobu zarobku - rachman - 15-03-2016 01:11 Pełnoletniość daje możliwość założenia na siebie darmowych kont bankowych - już kilkadziesiąt zł od sztuki wpada ![]() ![]() RE: Problem z wyborem sposobu zarobku - hubert5544 - 15-03-2016 06:13 Jak masz już (i jeszcze ![]() ![]() Na początek znajdź sobie mentora, pomoże ci zarobić jakieś pierwsze pieniądze i zmienić swoje nastawienie ![]() btw. Tydzień na czytanie o zarabianiu w necie, to nie tak dużo ![]() ![]() ![]() RE: Problem z wyborem sposobu zarobku - Dzipsiok87 - 15-03-2016 15:09 Ja Ci proponuję zbierać kwotę w internecie na różnych stronach zarobkowych wszędzie gdzie tylko płacą. Kiedy już uzbierasz zainwestuj w coś żeby te pieniądze pracowały. Gdy już będą pracowały to wtedy inwestuj w reklamę tego na czym zarabiasz. RE: Problem z wyborem sposobu zarobku - Twister92 - 16-03-2016 13:58 Nie chwytaj za dużo srok za ogon. Obierz sobie jedną metodę. Powiedzmy zarobek na subach. Widać, że dniówki można osiągać 4-cyfrowe, więc w końcu, poświęconym czasem, pracą i energią uda Ci się takie wykręcać. Uwierz mi. ![]() ![]() RE: Problem z wyborem sposobu zarobku - full2000 - 17-03-2016 14:24 Hm.. wygląda na to, że nie próbowałeś jeszcze ppi, zarób na ppi i jazda z inwestycją ! ![]() Poradniki - http://zarabiam.com/Temat-Zbior-Poradnikow-Ppi-123002 |