![]() |
ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com (/Temat-ShineBitcoin-0-22-na-godzine-5-28-dziennie-ShineBitcoin-com-130426) |
ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - vojtec - 13-03-2016 18:43 ![]() Zysk: Jeden plan 0.22% na godzinę przez 30 dni Metody płatności: Bitcoin Minimum inwestycyjne: 0,001 BTC Minimum wypłaty: 0,0001 BTC Tryb wypłat: Natychmiastowe/instant Witajcie! Podczas codziennej wędrówki po odmętach internetu rzucił mi się w oczy tenże program inwestycyjny. Prosta (ale schludna) strona, prosty plan, brak wymogu klikania czegokolwiek - to lubię! Dostępny jest tylko jeden prosty plan - 0.22% na godzinę przez 30 dni. Co ważne - nasz depozyt pracuje przez cały czas trwania planu i nie jest wypłacany po jego zakończeniu. Przez 30 dni (bez reinwestycji) dostajemy łącznie 158% od naszej inwestycji. Wchodząc do programu z minimalnym depozytem (0,001 BTC) wystarczy zalogować się co drugi dzień i zlecić wypłatę zgromadzonych środków. Jest to świetna alternatywa dla osób takich jak ja - nie posiadających dużych "nadwyżek" czasu w ciągu dnia. W zakładce "About us" znaleźć można informację na temat legalności firmy prowadzącej ten program, widoczny jest tam odpowiedni certyfikat. Czysty ![]() Polecam i pozdrawiam. RE: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - vojtec - 14-03-2016 21:24 Kilka osób miało problem ze złożeniem depozytu w tym programie, dlatego też opiszę ten proces. Po zalogowaniu się do backoffice poniżej głównego widoku mamy przycisk "ADD COINS" ![]() Po kliknięciu przenosimy się na podstronę, gdzie podajemy kwotę, jaką chcemy wpłacić (w bitcoinach) oraz klikamy przycisk "CREATE". WAŻNE: dziesiętne części kwoty podajemy używając kropki - wpisujemy 0.01 zamiast 0,01 ![]() W tym momencie powinniśmy już być na stronie bramki płatności Coinkite.com. W formularzu podajemy swój adres e-mail oraz adres portfela Bitcoin, na który chcemy otrzymać zwrot w razie jakiegoś kataklizmu ![]() ![]() Po wypełnieniu formularza klikamy w przycisk "NEXT STEP". Na ostatniej już stronie mamy podaną kwotę oraz adres Bitcoin, na który musimy ją wpłacić w ciągu 15 minut. Po tym czasie adres nie jest już skojarzony z bieżącą operacją i nie należy przelewać na niego żadnych bitcoinów. ![]() Po przelaniu środków na tenże adres zamykamy stronę i czekamy ![]() ![]() To tyle, cały proces jest dość intuicyjny, tak więc teraz już nikt nie powinien mieć z tym problemu ![]() ------------------ Jeżeli przeszedłeś wszystkie kroki i na końcu nie zdążyłeś/nie chciałeś przelać bitcoinów na wskazany adres, niczym się nie przejmuj. Gdy zdecydujesz się wykonać transakcję ponownie - przejdź wszystkie kroki jeszcze raz, nie wysyłaj monet na poprzednio ujrzany adres, system wygeneruje nowy. RE: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - baranczyk - 15-03-2016 09:53 Poszło z refa. Wrzuciłem 0.002 BTC ![]() RE: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - vojtec - 15-03-2016 18:45 @up Dzięki za refa ![]() -------- Program punktualnie nalicza co godzinę 0,22% od depozytu. Płaci również zgodnie z deklaracjami admina - monety przyszły INSTANT na mój adres Bitcoin. Dla wyjaśnienia - "instant" w rzeczywistości ma kilkuminutowe opóźnienie, ponieważ przelew przechodzi przez system płatności CoinKite. RE: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - maax6 - 15-03-2016 19:14 Poszło z refa. Na próbę 0.025 BTC. Tak na marginesie polecam wyszukany przeze mnie program. W 10 dni już zrobione 20$ z 20$ depozytu. Wypłacony zysk i wkład ponownie reinwestuję. Link do tematu tutaj: http://zarabiam.com/Temat-prefex-net-130010 RE: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - HelixMoney - 15-03-2016 20:50 Poszlo z refa ![]() ![]() RE: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - vojtec - 15-03-2016 22:15 Dzięki za refy! ![]() Program póki co się rozwija, śledzi go kilka monitorów, reklama startuje tak więc (w mojej opinii) czasu na zajęcie dobrego miejsca jest jeszcze sporo. Na tą chwilę ponad 70% odwiedzin strony pochodzi z Rosji (wg. Alexa.com), jak na razie śledzę ranking witryny: ![]() RE: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - maax6 - 15-03-2016 23:59 vojtec, w jaki sposób zlecić wypłatę? Zwykły swój adres BTC wpisywać, czy musi być na to konto: CoinKite? RE: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - vojtec - 16-03-2016 06:31 Zwykły adres swojego portfela Bitcoin. Polecam od razu dodać adres do wypłat w zakładce "PAYMENT DETAILS". Samą wypłatę można zlecić klikając na przycisk poniżej tego do wpłaty na głównej stronie backoffice. A CoinKite to tylko operator płatności, coś jak dotpay w świecie klasycznych walut. RE: ShineBitcoin - 0.22% na godzinę (5.28% dziennie) - ShineBitcoin.com - kn10 - 16-03-2016 14:37 Wszedlem do programu, mam nadzieje, ze sie nie zawinie ![]() |