Kupię konto Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię konto Lockerz (/Temat-Kupie-konto-Lockerz-13041) |
Kupię konto Lockerz - Lukisss - 04-09-2010 17:48 Za doładowanie do obojętnie jakiej sieci. Oferty w stylu: 1. PTZ 2. Z-list? 3. Ile chcesz doładowanie i jakie? 4. Czy były/są fake meile? 5. Czy coś wygrałeś/aś? RE: Kupię konto Lockerz - micmos14 - 05-09-2010 10:00 ja mam konto 15k PTZ, ale nie wiem czy istnieje takie doładowanie za które chcilbym je sprzedac . Jestem Z-listerem, ewentualne doladowanie z ERY, bez fejkow, wygralem juz koszulke z-list i słuchawki Nixona RE: Kupię konto Lockerz - sheva - 10-09-2010 19:40 ja moge ci sprzedac konto ponad 6500 PTZ + i około 1000-1500 nie obejrzanych filmów. Jeśli bedziesz zainteresowany napisz, dostałem koszulke jestem Z-listerem. Nie wygrałem dotąd nic ponieważ jakos nie chce mi się wyczekiwac restocków. Nie ma Zadnych fake maili. |